Katarina2308
Fanka BB :)
Ja mam usg połowkowe w piątek, trochę się stresuje, bo wczoraj się bardzo zdenerwowałam i dzisiaj dzidzia mniej kopała i zastanawiam się czy nic jej nie jest.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale jak??ja na usg mogę przyjsc albo w środe albo w pierwszy dzień świąt
musimy sie zdecydować,ale wszystko zalezy czy maż już bedzie miał urlop,bo jak nie to pójdziemy w niedziele
tak bo bede miała usg robione w szpitalu na dobrym sprzęcie 3d ,a lekarz ,który je robi ma akurat dyżurAle jak??
Normalnie w niedzielę wielkanocna Was przyjmie??![]()
grtuluję coreczki i śliczne imiona masz,mnie też Ania sie bardzo podoba,tak mam na drugie z resztą i czesto tego imienia używamWitajcie :-) 31 marca dowiedziałam sie ,ze męskich oznak moja dzidzia nie ma! 3 razy sprawdzane i wychodzi ,ze będzie upragniona córkastaralismy sie o Nią rok czasu. Damy jej na imię Anna Maria lub w drugiej kolejności Maria Anna. Mamy 2 synów starszy Kacperek (dziecko bardzo ciepłe i o dobrym serduszku ,przewrazliwione na wszystko) a 2 to Jakub-Kubuś jest bardzo mądry ,wiedzę łapie w locie ale strasznie uparty chłopiec i taki Kubusiowaty z tłuszczykiem tu i tam
![]()