reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

reklama
ja na usg mogę przyjsc albo w środe albo w pierwszy dzień świąt
musimy sie zdecydować,ale wszystko zalezy czy maż już bedzie miał urlop,bo jak nie to pójdziemy w niedziele

Witajcie :-) 31 marca dowiedziałam sie ,ze męskich oznak moja dzidzia nie ma! 3 razy sprawdzane i wychodzi ,ze będzie upragniona córka:-D:-D:-D staralismy sie o Nią rok czasu. Damy jej na imię Anna Maria lub w drugiej kolejności Maria Anna. Mamy 2 synów starszy Kacperek (dziecko bardzo ciepłe i o dobrym serduszku ,przewrazliwione na wszystko) a 2 to Jakub-Kubuś jest bardzo mądry ,wiedzę łapie w locie ale strasznie uparty chłopiec i taki Kubusiowaty z tłuszczykiem tu i tam:-D

Witajcie :-) 31 marca dowiedziałam sie ,ze męskich oznak moja dzidzia nie ma! 3 razy sprawdzane i wychodzi ,ze będzie upragniona córka:-D:-D:-D staralismy sie o Nią rok czasu. Damy jej na imię Anna Maria lub w drugiej kolejności Maria Anna. Mamy 2 synów starszy Kacperek (dziecko bardzo ciepłe i o dobrym serduszku ,przewrazliwione na wszystko) a 2 to Jakub-Kubuś jest bardzo mądry ,wiedzę łapie w locie ale strasznie uparty chłopiec i taki Kubusiowaty z tłuszczykiem tu i tam:-D
grtuluję coreczki i śliczne imiona masz,mnie też Ania sie bardzo podoba,tak mam na drugie z resztą i czesto tego imienia używam

Piwonio ja również mam na drugie Anna :-) Ja swojej córci chciałam dać na imie Alicja po mojej babci, lub Małgorzata po mojej mamie, ale mojemu mężowi się nie podoba. A ponieważ bardzo pragnął syna na pocieszenie on podejmuje decyzje o imeiniu. Więc będzie Kinga lub Martyna. Osobiście Martyna bardziej do mnie przemawia :confused2:

reklama
Do góry