reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

reklama
Miałam okropny sen, śniło mi się iż leżałam w jakimś szpitalu co chwile robili mi usg i za każdym razem coś z małą było nie tak :no: Obudziłam się z płaczem i wiecie co zauważyłam, że co raz częśniej mam takie koszmarne sny i budzę się zawsze zapłakana :wściekła/y::angry::wściekła/y:

Ja wyleczyłam wszystkie zęby na poczatku ciązy.Jednak teraz odezwał się ząb po kanałowym leczeniu, którego leczyłam w sierpniu(zanim jeszcze o ciązy myślałam). Moja dentystka rozkłada ręce, bo co otwiera ząb to tam sie nic nie dzieje.Prawdopodobnie idą zmiany od korzenia, ale rtg nie można wykonać i koło się zamyka. Narazie przestał boleć, ale kazała mi sie spytać ginekologa czy mogę go usunąc, tym bardziej że długi czas byłam na luteinie, ale ginekolog się zgodził.

a może polecicie jakieś fajne filmy,które warto obejrzec np. na poprawe humoru??
uwielbiam filmy muzyczne,komedie romantyczne ale też horrory
dzisiaj z dziećmi oglądaliśmy:"Podróż do wnętrza ziemi" i "Kopciuszek historia taneczna" super,nam sie bardzo podobał

Z nowości:
-Chihuahua z Beverly Hills - komedia
-Milioner z ulicy - dramat, ale mnie się bardzo podobał
-Ciekawy przypadek Benjamina Buttona - melodramat, jak nie lubie, tak ten naprawde warty polecenia
-Lektor - obejrzałam dla zabicia nudy, bez rewelacji

Ze starszych mogłabym polecać bez końca:
- Marzyciel
- Ranczo Wilkowyje
- a lubie nawet czasem do Titanic'a wrócić :-D

reklama
ja mam jutro usg o 16.30 i o niczym innym nie mysle od weekendu!! :-) :-)
Nie wiem jak jutro wysiedze w pracy, bede musiala zsie czyms zajac zeby czas minal :tak:
Mezus tez sie zwalnia i pojdziemy razem :-):-):-)

Do góry