reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

A u nas jest dylemat. Ja chcę dla dziewczynki Malwinka, ale R się nie podoba to imię. Jak mu powiedziałam to wyglądał jakby go sparaliżowało :szok:. Z kolei R chce dla chłopca Maksymilian, ale to imię mi nie odpowiada i to bardzo. Moja mina też musiała być niezła :eek:. Tym sposobem jesteśmy w punkcie wyjścia - temat na razie nie istnieje... ale coś mi się widzi, że czas do niego wrócić :-).

reklama
U nas wiadomo, że będzie chłopczyk i będzie Michaś. A co do drugiego imienia nie jesteśmy zdecydowani, więc ogłosiliśmy wśród rodziny konkurs i głosowanie na drugie imię i albo będzie to, które wygra z przewagą, albo będziemy losować;-)

U nas wiadomo, że będzie chłopczyk i będzie Michaś. A co do drugiego imienia nie jesteśmy zdecydowani, więc ogłosiliśmy wśród rodziny konkurs i głosowanie na drugie imię i albo będzie to, które wygra z przewagą, albo będziemy losować;-)
:laugh2: no to odważni jesteście :laugh2: ja bym tak z moją rodzinką nie ryzykowała

No to jeszcze filmy:
*Lejdis-komedia polska super
*Chłopaki też płaczą-komedia
*droga bez powrotu-horror!!
*szkoła uwodzenia-wszystkie części chyba jest ich 3 lub 4 nie pamiętam..ale film super coś jak dramat z wątkiem miłosnym o uczniach szkoły średniej...
*Szkoła uczuć-polecam trochę do płaczu
*szybcy i wściekli-cz 1
*za szybcy za wściekli-cz2
*Tokio Drift-cz3-te 3 części filmu akcji,opowieść o gangach ścigają się na ulicach fajnymi brykami:-D podobał mi się fajny film:tak:

I jeszcze filmy:
*Dziewczyna moich koszmarów-komedia
*Strzelec-sensacyjny
*Słaby punkt-thriller
*Starsza Pani musi zniknąć-komedia
*Polowanie na druhny-komedia
Oczywiście wszystkie filmy jakie Wam podaje to oglądałam i polecam:tak:

He he sporo tych filmów!!No to jeszcze kilka mam ich trochę:-D
*Puniher sensacyjny (ten z 2004r)facet planuje zemstę na człowieku który zabił mu rodzinę!
*Efekt motyla-psychologiczny
*Uwierz w miłość-komedia romantyczna o uczniach szkoły sredniej

No to na razie wystarczy:-D

reklama
Kasia - u mnie trzeba zmienić na niebieski kolor! Prawdopodobieństwo na to, że będzie cora jest mniejsze niż zero. No cóż.... Ważne, że chłopaczysko zdrowe!!!!!

Do góry