reklama
andariel
mama super dwójki :]
Gabinety Lekarskie "Łucka" - kontakt
Proszę bardzo :-)
też tam chodzę na usg ważniejsze (do dr Makowskiego); połówkowe mam 9 kwietnia, wizytę u ginki dopiero 17;
A ja mam usg połówkowe u mojego gina 14 kwietnia,a potem 29 kwietnia zwykłą wizytę u mojego gina. Nie moge sie doczekac zwłąszcza tej pierwszej bo wtedy sie dowiem,kto mieszka w moim M1;-). Chciałabym dziewczynke,ale zobaczymy co los przyniesie
izabela...
Fanka BB :)
a ja idę na wizytę 9 kwietnia
będzie dużo miłych niespodzianek na święta... :-)
będzie dużo miłych niespodzianek na święta... :-)
Ja mam tylko pare ubytków mimo, że wyleczyłam wszystkie zęby przed ciążą. Taka pani stomatolog mi sie trafiła Teraz chodze do innej. Ta nie daje znieczulenia, bo borowanie nic nie boli. Jakaś czarodziejka czy jak??
andariel
mama super dwójki :]
ja też wyleczyłam wszystko przed ciążą, właśnie żeby nie mieć potem takich problemów; no ale z drugiej strony mój ząb był martwy od nastu lat, więc kiedyś musiało się to przytrafić; byle tylko nie trzeba rwać tego korzenia;
a sam ząbek stał się martwy ponieważ miła pani dentystka (dzieci ją lubiły) wyczyściła ubytek, ale nie zaleczyła ciut dalej miazgi zęba, tylko od razu zaplombowała (wszystko na 1 wizycie). Okazało się, że zajęta już chorobowo miazga zaczęła się dalej psuć pod plombą (nic nie było nawet widać, po prostu ząb zaczął boleć), w efekcie czekała mnie tylko kanałówka, większy stres, pieniądze, do tego zatrucie zęba, a z martwym to już różnie bywa;
jutro mam wizytę, chcę już to mieć za sobą:-(
a sam ząbek stał się martwy ponieważ miła pani dentystka (dzieci ją lubiły) wyczyściła ubytek, ale nie zaleczyła ciut dalej miazgi zęba, tylko od razu zaplombowała (wszystko na 1 wizycie). Okazało się, że zajęta już chorobowo miazga zaczęła się dalej psuć pod plombą (nic nie było nawet widać, po prostu ząb zaczął boleć), w efekcie czekała mnie tylko kanałówka, większy stres, pieniądze, do tego zatrucie zęba, a z martwym to już różnie bywa;
jutro mam wizytę, chcę już to mieć za sobą:-(
reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Ja tez jestem zapisana do dr Makowskiegoteż tam chodzę na usg ważniejsze (do dr Makowskiego); połówkowe mam 9 kwietnia, wizytę u ginki dopiero 17;
A wizytę u gina mam teraz 15 kwietnia i zamierzam iśc od razu na zwolnienie