reklama
_karincia_
Fanka BB :)
Ja generalnie ósemkę też mam do wyrwania ale z tym poczekam bo to już grubsza robota
Na razie chcę zwykłe plombowanie zrobić chyba szóstki
Na razie chcę zwykłe plombowanie zrobić chyba szóstki
andariel
mama super dwójki :]
upewniałam się dziś jeszcze u innego ginekologa, potwierdził, że miejscowe znieczulenie (takie zwykłe) można brać bo nie dostaje się do krwiobiegu. Wyrywać też można, a nawet trzeba, bo nie ma nic gorszego jak stan zapalny, kiedy bakterie rozchodzą się z krwią po całym organizmie.
Wychodzi na to, że największym moim problemem jest paniczny strach:-( na dodatek lecznica, w której chciałam to dziś zrobić, nie oferuje tego, na co liczę. I muszę na cito szukać innej.
Wychodzi na to, że największym moim problemem jest paniczny strach:-( na dodatek lecznica, w której chciałam to dziś zrobić, nie oferuje tego, na co liczę. I muszę na cito szukać innej.
olenka123414
Mama malego Alexa!!!
Gratulacje Olenka!!!
Dziekuje kasienko... Wprawdzie miala byc najpierw dziewczynka no ale najwazniejsze zeby dzidzius byl zdrowy... Zreszta to pierwsze dzieciatko wiec dopiero przy drugim bedziemy sie martwic zeby bylo do pary:-)
MALINKA2109
My też nie wiemy co tam chowa się w brzuszku ale imiona wstępnie wybrane!Dla chłopca Tomek a dziewczynka to albo Emilka lub Alicja!
tez mi sie podoba EmilkaMy też nie wiemy co tam chowa się w brzuszku ale imiona wstępnie wybrane!Dla chłopca Tomek a dziewczynka to albo Emilka lub Alicja!
i chyba bedzie dziewczynka znając moje szczęście
wampirka20@wp.pl
u nas będzie Gabrysia albo Gabryś, tak od anioła Gabriela,bo to będzie taki nasz słodki aniołeczek!zresztą mój mąż tak na mnie od wieków woła "aniołku" więc co do tego imienia się jedynie obydwoje zgadzamy!każdemu się miło kojarzy,reszta imion zawsze prowadzi do niezłego sporu
reklama
u nas będzie Gabrysia albo Gabryś, tak od anioła Gabriela,bo to będzie taki nasz słodki aniołeczek!zresztą mój mąż tak na mnie od wieków woła "aniołku" więc co do tego imienia się jedynie obydwoje zgadzamy!każdemu się miło kojarzy,reszta imion zawsze prowadzi do niezłego sporu
Gabrysie to fajne dziewczynki;-);-);-);-)