reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

ja sie dentysty nie boje wiec jak tylko gin pozwoli to pojde i wyrwe ta zaraze bo po porodzie to sie sprawa rozmyje i znajac zycie znow bede sie wybierala do dentysty jak sojka za morze...

reklama
Ja generalnie ósemkę też mam do wyrwania ale z tym poczekam bo to już grubsza robota :crazy:
Na razie chcę zwykłe plombowanie zrobić chyba szóstki :tak:

upewniałam się dziś jeszcze u innego ginekologa, potwierdził, że miejscowe znieczulenie (takie zwykłe) można brać bo nie dostaje się do krwiobiegu. Wyrywać też można, a nawet trzeba, bo nie ma nic gorszego jak stan zapalny, kiedy bakterie rozchodzą się z krwią po całym organizmie.
Wychodzi na to, że największym moim problemem jest paniczny strach:-( na dodatek lecznica, w której chciałam to dziś zrobić, nie oferuje tego, na co liczę. I muszę na cito szukać innej.

u nas będzie Gabrysia albo Gabryś, tak od anioła Gabriela,bo to będzie taki nasz słodki aniołeczek!zresztą mój mąż tak na mnie od wieków woła "aniołku" więc co do tego imienia się jedynie obydwoje zgadzamy!każdemu się miło kojarzy,reszta imion zawsze prowadzi do niezłego sporu:)

reklama
u nas będzie Gabrysia albo Gabryś, tak od anioła Gabriela,bo to będzie taki nasz słodki aniołeczek!zresztą mój mąż tak na mnie od wieków woła "aniołku" więc co do tego imienia się jedynie obydwoje zgadzamy!każdemu się miło kojarzy,reszta imion zawsze prowadzi do niezłego sporu:)

Gabrysie to fajne dziewczynki;-);-);-);-)

Do góry