reklama
aneczka2425
Fanka BB :)
a kierownik potem wściekły latał
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Uffffffff ja przed chwilą powiedziałam szefowi o ciąży .Pogratulował mi i na razie wszystko jest oki.:-)Zobaczymy co wyjdzie w praniu
wampirka20@wp.pl
jejku a ja mam taki problem że (od stycznia to ja już nie pracuje ale ...)nie wiem jakie prawa mi przysługują i co mi się należy,kurde a rano sie tak żle czuje ze mi sie nie chce nosa za drzwi wystawiac i biegać po urzędach i stać w kolejkach i sie dowiadywać,dostałam zasiłek dla bezrobotnych na 2 lata,ciekawe co bedzie jak sie dowiedzą ze w ciązy jestem,jutro mam spotkanie i czy chce czy nei to musze sie zwlec z łóżka i tam biec,troche mam stresa bo jak zabiorą kase to nie będzie za ciekawie,zna sie któraś na prawie francuskim?jejku nie mam żadnej koleżanki w ciązy tutaj i to jest najgorszy problem bo sama sie musze wszystkiego dowiadywac,buuuuuuuuuuuuuuuuu,nie ma mi kto pomóć,pewnie juz coś przeoczyłam!
aneczka2425
2 letni zasiłek?? raczej ci nie powinni go zabrać chyba tam jest lepsza polityka rodzinna?? ciężarnej raczej nie
andariel
mama super dwójki :]
dziewczyny jak to jest z tą pracą przy komputerze? gdzieś czytałam, że do 4godz. dziennie, gdzie indziej z kolei, że nie ma dowodów na to, żeby praca przy komputerze szkodziła matce czy dziecku;
w mojej pracy siedzę 8 godz. przy komputerze, ponieważ muszę mieć dostęp do systemów non-stop.
Jak jest u Was?
w mojej pracy siedzę 8 godz. przy komputerze, ponieważ muszę mieć dostęp do systemów non-stop.
Jak jest u Was?
aneczka2425
tak z tego co wiem mówią przepisy że do 4 h,
hm... to tak samo jak z usg nic nie wiadomo do końca może za 100 lat;-)
chodzi też o pozycję wymuszona siedzącą
hm... to tak samo jak z usg nic nie wiadomo do końca może za 100 lat;-)
chodzi też o pozycję wymuszona siedzącą
wampirka20@wp.pl
aneczka no tak mi się udało bo przepracowałam półtora roku legalnie a od 16 miesiecy przepracowanych w ciagu 26 ostatnich miesięcy dają zasiłek na 2 lata,ja biorę tego zasiłku 6 euro mniej niż zarabiałam pracując 120h miesięcznie,więc jak dla mnie to super,w domku siedze a kaska wpływa na konto co miesiac i zero wysiłku2 letni zasiłek?? raczej ci nie powinni go zabrać chyba tam jest lepsza polityka rodzinna?? ciężarnej raczej nie
reklama