reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Toksoplazmoza

reklama
mój M był na wizycie wczesniej, lekarz zawołał go na badanie przezpochwowe- bo chciałam, ale jakos ginek sie dziwił- i pytał z 5 razy czy na pewno ma wołać...:-p

a teraz ide sama - bo jakos tak dzień się ułożył, a On mnie puszcza bez problemu(lubi jak jestem samodzielna:baffled:)nie wiem czy już bede miała badanie przez brzuchol czy nie?
Nie chodziło mi o samodzielność. Mój chodzi ze mną, bo to nasze dziecko. A lekarz nigdy nic nie powiedział na to, że jest zawsze ze mną w środku. Przecież to wiadomo, że dziecko nie powstało z niczego i nie ma się czego wstydzić.
Ale na szczęście badania mam już przez brzuszek.

mój M był na wizycie wczesniej, lekarz zawołał go na badanie przezpochwowe- bo chciałam, ale jakos ginek sie dziwił- i pytał z 5 razy czy na pewno ma wołać...:-p

a teraz ide sama - bo jakos tak dzień się ułożył, a On mnie puszcza bez problemu(lubi jak jestem samodzielna:baffled:)nie wiem czy już bede miała badanie przez brzuchol czy nie?
Cześć dziewczyny/tak sobie czytam i zastanawiam się co do tego USG .Ja myślę że jednak to zależy od lekarza.Ja we wcześniejszej ciąży już od pierwszego razu,w 7 tyg.ciazy miałam robione przez brzuch i teraz też,11 tydzień i dodam że wcale nie należe do "chudzielców"/współczuje

podobno od okolo 12 tygodnia jest cos wiecej widac przez powloki brzuszne, choc zalezy to pewnie od grubosci mamusi i pewnie od sprzetu jaki maja w przychodni

reklama
Do góry