reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Toksoplazmoza

aneczka ja do Ilawy daleko nie mam na paliwo jakies 20zl, autobusem za 12zl bym objechala. Ale i tak pojade dopiero jak M wroci z tej Holandii, bo nie mam z kim dzieciakow zostawic

reklama
Mnie mój m też namawia na to 3d. To jego pierwsze dziecko, więc bardzo wszystko przeżywa. Ja już przy drugim nieco mniej. Oczywiście też, ale jednak mniej.

Witajcie!
Mój gin na początku ciąży kazał mi brać tylko folic(brałam do 13 tygodnia bo wtedy skończyłam opakowanie) a potem kazał mi kupić tanie dla kobiet w ciąży,ale tanich nie ma:-(przynajmniej u mnie najtańszy znalazłam Prenatal classic za 19,50 30szt.
Dziweczyny a ile kosztuje Falvit M?
Pomóżcie jak się wkleja suwaczek:zawstydzona/y:

chodze prywatnie - tzn. mam wykupiony pakiet - i nei płace osobno za kazda wizyte

ale pytałam, to zeby zrobic badanie krwi, nie moge tak sama, musze mieć skierowanie od lekarza

oczywiscie teraz jak bede- to powiem że chce i dlaczego:angry:;-)

Wampirka20 to nie jesteś sama ,jeśli chodzi o wiercenie się po wizycie w WC.Ja nad ranem muszę wstac siusiu,a potem godzina ,półtora mam zgłowy :szok:nie mogę zasnąć za nic na świecie.Już czasami myślę,czy wszystko ze mną jest OK???
Też miałam pod koniec 13 tyg. robione badanie USG genetyczne .Trwało 30 min.lekarz głównie oglądał :przeziorność fałdu karkowego,mózg,serce,przewód pokarmowy,moczowy,kończyny,przegrodę nosową.
Następne badanie w marcu w 22tyg.
Pytali mnie o zgodę na badanie inwazyjne aminopunkcję,ale ja nie wyraziłam zgody.Chodziło o formalność ,a dla nich wiadomo to śa pieniążki z funduszu:tak:.

jeżeli płacisz za badania krwi to przecież możesz je zrobić sama :wściekła/y: jeżeli ci zależy idziesz do jakiejś przychodni płacisz ok 7-10zl i robisz:wściekła/y:

reklama
Do góry