reklama
izabela...
Fanka BB :)
to w którym tyg. najlepiej robić to usg 4d bo widzę, że zdania są podzielone
enka-76
Kasia
Mnie mój m też namawia na to 3d. To jego pierwsze dziecko, więc bardzo wszystko przeżywa. Ja już przy drugim nieco mniej. Oczywiście też, ale jednak mniej.
Nutela
Zaangażowana w BB
Witajcie!
Mój gin na początku ciąży kazał mi brać tylko folic(brałam do 13 tygodnia bo wtedy skończyłam opakowanie) a potem kazał mi kupić tanie dla kobiet w ciąży,ale tanich nie ma:-(przynajmniej u mnie najtańszy znalazłam Prenatal classic za 19,50 30szt.
Dziweczyny a ile kosztuje Falvit M?
Pomóżcie jak się wkleja suwaczek
Mój gin na początku ciąży kazał mi brać tylko folic(brałam do 13 tygodnia bo wtedy skończyłam opakowanie) a potem kazał mi kupić tanie dla kobiet w ciąży,ale tanich nie ma:-(przynajmniej u mnie najtańszy znalazłam Prenatal classic za 19,50 30szt.
Dziweczyny a ile kosztuje Falvit M?
Pomóżcie jak się wkleja suwaczek
chodze prywatnie - tzn. mam wykupiony pakiet - i nei płace osobno za kazda wizyte
ale pytałam, to zeby zrobic badanie krwi, nie moge tak sama, musze mieć skierowanie od lekarza
oczywiscie teraz jak bede- to powiem że chce i dlaczego;-)
ale pytałam, to zeby zrobic badanie krwi, nie moge tak sama, musze mieć skierowanie od lekarza
oczywiscie teraz jak bede- to powiem że chce i dlaczego;-)
Nutela
Zaangażowana w BB
Wampirka20 to nie jesteś sama ,jeśli chodzi o wiercenie się po wizycie w WC.Ja nad ranem muszę wstac siusiu,a potem godzina ,półtora mam zgłowy nie mogę zasnąć za nic na świecie.Już czasami myślę,czy wszystko ze mną jest OK???
Też miałam pod koniec 13 tyg. robione badanie USG genetyczne .Trwało 30 min.lekarz głównie oglądał rzeziorność fałdu karkowego,mózg,serce,przewód pokarmowy,moczowy,kończyny,przegrodę nosową.
Następne badanie w marcu w 22tyg.
Pytali mnie o zgodę na badanie inwazyjne aminopunkcję,ale ja nie wyraziłam zgody.Chodziło o formalność ,a dla nich wiadomo to śa pieniążki z funduszu.
Też miałam pod koniec 13 tyg. robione badanie USG genetyczne .Trwało 30 min.lekarz głównie oglądał rzeziorność fałdu karkowego,mózg,serce,przewód pokarmowy,moczowy,kończyny,przegrodę nosową.
Następne badanie w marcu w 22tyg.
Pytali mnie o zgodę na badanie inwazyjne aminopunkcję,ale ja nie wyraziłam zgody.Chodziło o formalność ,a dla nich wiadomo to śa pieniążki z funduszu.
aneczka2425
Fanka BB :)
jeżeli płacisz za badania krwi to przecież możesz je zrobić sama jeżeli ci zależy idziesz do jakiejś przychodni płacisz ok 7-10zl i robisz
reklama