reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Toksoplazmoza

reklama
Ja chodzę prywatnie, udało mi się niechcący trafić na gina, który postawił cały oddział położniczy na nogi i bardzo go chwalą. Też nie dostałam skierowania na badanie krwi, widodznie wyniki były na tyle dobre, że nie było takiej konieczności. Usg miałam już po tej wizycie i faktycznie, mimo że chudnę, łobuziątko ma wyniki w normie.

ja z doświadczenia wiem że np u mnie to jak na początku dobre wyniki to jak się pogarszały to dopiero po 20 tygodniu bo wtedy dzidzia zaczyna szybciej rosnąć i ciągnie od nas jak pasożycik:-)

Pewnie tak, więc im mniej nam krwi pobierają, tym lepiej, przynajmniej tego organizm nie musi uzupełniać.

witam się i ja :-)
kolejną wizytę u lekarza mam 24 lutego, ale usg raczej nie będzie :-(
z badań mam zrobić tylko wyniki moczu, krew widocznie w porządku skoro lekarz nie zalecił
co do usg 4d to też się zastanawiam, ale dopiero w późniejszych tyg., jakoś chyba po 30tyg., podobno wtedy najlepiej już wszystko widać :tak:

My mamy wizytę 26 lutego. Lekarz przy każdej wizycie robi usg ,więc mogę dzidzię podglądać.co do Usg 4D mam plany pójść między 22-24 tyg bo ponoć najlepiej widać a kosztuje nie mało bo 200zł ale za to pamiątka na całe życie:-)

Ja chyba pojde na 3d. Ponoc w Ilawie robia dzis sie dowiedzialam koszt 90zl to nie tak zle

U mnie w klinice na Parkowej ponoć mają najnowszy sprzęt w Białymstoku to kosztuje 140 zł i twierdzą że najlepiej robic między 18 a 26 tygodniem ciąży.

reklama
warszawa w ogóle droga:wściekła/y:
Kasiu to niedrogo:szok: ale to dojazd trzeba doliczyć ciekawe jak w Olsztynie:confused:
jedna babka wiem że za 150 ale do niej nie pójdę:wściekła/y:
W Białym będę ale nie wiem kiedy i czy lekarz mi pozwoli

Ostatnia edycja:
Do góry