reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Toksoplazmoza

reklama
Ja wczoraj miałam wizytę ,widziałam swoją kruszynkę,a następną mam za tydzień (odbieram tylko L4 ,bo już nie chcę pracować).
Dopiero za tydzień umówię się na konkretny termin usg.

reklama
tak, ja chce zrobic jakies fajne USG żeby było dokładnie widać, w sumie słyszałam przed wczoraj w faktach regionalnych, że w jednym z naszych szpitali maja jakas super nowa aparaturę - pokazywali np. jak dzidziuś w brzuszku lizał sobie paluszek- wszytko dokładnei było widac - języczek itd.:tak:więc chce taka pamiątkę - chociazby dla potomka, żeby pozniej sobie zobaczył jak bedzie duzy:blink:

tylko musze tam przedzwonic i zorientowac sie na jakich zasadach je robią i jakos sie zapisac czy cos...

wizyte u ginka mam w czwartek, ale to chyba dziwne - ostatnio nie dał mi skierowania na badanie krwi:wściekła/y:a ja chciałabym zobaczyc czy teraz jak zwracam uwage na to co jem, ale nie biore nic poza kw. foliowym, to czy wyniki sa OK.

robiłam badania na samym poczatku - w 4 tyg. - były dobre, ale wtedy jeszcze nie zdazyłam przyłożyć się do jedzenia.

a teraz chce wiedziec czy witaminy sa potrzebne czy zbędne:nerd:

Wy macie badanie krwi co każdą wizytę?

życze zadowolonka z waszych wizyt i tylko dobrych wieści:-)

Do góry