reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

Piwonia,aherbate czerwona to wolno pic w ciazy? Ja kiedys pilam,ale jak zaszlam Gosia w ciaze to na ulotce w srodku przeczytalam,ze w ciazy to nie wskazane jest picie czerwonej herbaty,ale czemu to teraz juz nie pamietam...

ja pije kawe rozpuszczalną,cappuccino,herbate zieloną i czerwoną ,a po za tym miety dużo,zero wody mineralnej bo nie lubię i colę;-)

reklama
Ja już w pierwszym miesiącu śniłam, że córeczce plotłam warkoczyki:tak: i wiązałam kokardy - (mój koszmar z dzieciństwa odcisnął piętno!!!:szok:)

Mnie tam ostatnio nic sie nie sni. Kiedys mi sie snilo ze urodzilam coreczke odwijam pampka a tam siusiak:szok:Brrrr koszmar

24.02 lub 26.02 dokładnie nie wiem, bo zwolnienie mi się dziwnie kończy, a pani dr jest we wtorki i czwartki, a zwolnienie do środy więc chyba 26.02 w czwartek pójdę po nowe.
Ostatnio Kruszynkę często widywałam 4 i 10.02 :-) więc czekam cierpliwie na następne USG ;-):rofl2:.
A pod koniec marca idę na 3D/4D :-).

Ja dalej nie umiem wymyśleć imienia dla chłopca.
Dziewczynka Oliwia jak było na początku tak zostaje cały czas mimo tego, że popularne imię. Ale podoba nam się.

kaśka - :-D :-D
ja się strasznie dziwiłam, że to chłopaczek, a przecież marzy mi się dziewuszka; no i od czasu tego snu nie jestem już taka pewna czy mnie przeczucia nie mylą (a przeczucia jak dotąd miałam na dziewuszkę):tak: i nigdy nie śniły mi się niemowlaki!

a my nadal nie mamy pomysłu na dziewczynkę (oprócz Ninki); a jak już na jakieś wpadnę, nie spotykam się ze zrozumieniem ze strony męża:no: co to będzie, co to będzie...

reklama
JA STARAM SIE NIE MIEC ZADNYCH PRZECZUC BO W OSTATNIEJ MIALAM PRZECZUCIE ZE TO DZIEWCZYNKA A JEDNAK BYL CHLOPAK TAKZE TERAZ STARAM SIE NIE MYSLEC BO Z POCZATKU TO PARANOJE MIALAM SNILO MI SIE CODZIENNIE ZE ZAMIAST CORKI URODZILAM CHLOPCA. a I TAK COKOLWIEK PRZEPRASZAM KOGOKOLWIEK URODZIMY BEDZIEMY KOCHAC BARDZO

Do góry