reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

oj zazdroszcze Ci że jesteś taką pewniaczke:-)

Taszka, ja tez nie wiem na jakie się zdecydować, w sumie już mąż odpuścił i dał mi wolny wybór(prawie) Alicja, Gabrysia, Laura albo Blanka i które??:confused:

Jak dla mnie zdecydowanie przewaza Blanka! Osobiscie jak mialabym dziewczynke sama bym sie zastanowila nad tym imieniem;-)

reklama
ja mam zwolnienie do 24 sierpnia, a w ostateczności mam stawić się w szpitalu 21, więc raczej prędzej wskoczę na macierzyński, niż miałabym korzystać z kolejnego L4 :tak:
Tez ma zwolnienie do 24...ale to moja przewidywalna data porodu...hi,hi....
a mi tam szkoda nawet jednego dnia...wiec wole na L4 posiedziec ile sie da.....

mój termin to 14 sierpnia, ale jeśli dalej cisza z porodem to 21 na wywołanie a to może trwać nawet tydzień, czyli do 28, więc jeśli skończy się zwolnienie (do 24) to wskakuje na macierzyński nawet jak bym jeszcze nie urodziła...
ale namieszałam :confused::cool2:

mój termin to 14 sierpnia, ale jeśli dalej cisza z porodem to 21 na wywołanie a to może trwać nawet tydzień, czyli do 28, więc jeśli skończy się zwolnienie (do 24) to wskakuje na macierzyński nawet jak bym jeszcze nie urodziła...
ale namieszałam :confused::cool2:
Ja też mam termin na 14 sierpnia :-D:-D
Tylko że u mnie w szpitalu maksymalnie do 5-6 doby po terminie wywołują więc żaden 28 nie wchodzi w grę :tak:
Ale to i dobrze bo chciałabym lewka mieć a nie pannę ;-);-):-p

reklama
z tym wywołaniem to różnie bywa, można i po 1 kroplówce urodzić, a można również po kilku (czyli może to trwać kilka dni lub tydzień), jak przez tydzień wywoływania nic się nie rusza to w grę wchodzi cesarka, dlatego mówię, że 28 to ostateczny termin :tak:

Do góry