reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Toksoplazmoza

oj zazdroszcze Ci że jesteś taką pewniaczke:-)

Taszka, ja tez nie wiem na jakie się zdecydować, w sumie już mąż odpuścił i dał mi wolny wybór(prawie) Alicja, Gabrysia, Laura albo Blanka i które??:confused:

Jak dla mnie zdecydowanie przewaza Blanka! Osobiscie jak mialabym dziewczynke sama bym sie zastanowila nad tym imieniem;-)

reklama
ja mam zwolnienie do 24 sierpnia, a w ostateczności mam stawić się w szpitalu 21, więc raczej prędzej wskoczę na macierzyński, niż miałabym korzystać z kolejnego L4 :tak:
Tez ma zwolnienie do 24...ale to moja przewidywalna data porodu...hi,hi....
a mi tam szkoda nawet jednego dnia...wiec wole na L4 posiedziec ile sie da.....

mój termin to 14 sierpnia, ale jeśli dalej cisza z porodem to 21 na wywołanie a to może trwać nawet tydzień, czyli do 28, więc jeśli skończy się zwolnienie (do 24) to wskakuje na macierzyński nawet jak bym jeszcze nie urodziła...
ale namieszałam :confused::cool2:

mój termin to 14 sierpnia, ale jeśli dalej cisza z porodem to 21 na wywołanie a to może trwać nawet tydzień, czyli do 28, więc jeśli skończy się zwolnienie (do 24) to wskakuje na macierzyński nawet jak bym jeszcze nie urodziła...
ale namieszałam :confused::cool2:
Ja też mam termin na 14 sierpnia :-D:-D
Tylko że u mnie w szpitalu maksymalnie do 5-6 doby po terminie wywołują więc żaden 28 nie wchodzi w grę :tak:
Ale to i dobrze bo chciałabym lewka mieć a nie pannę ;-);-):-p

reklama
z tym wywołaniem to różnie bywa, można i po 1 kroplówce urodzić, a można również po kilku (czyli może to trwać kilka dni lub tydzień), jak przez tydzień wywoływania nic się nie rusza to w grę wchodzi cesarka, dlatego mówię, że 28 to ostateczny termin :tak:

Do góry