reklama
aneczka2425
Fanka BB :)
ja też mam problemy ze spaniem a właściwie z zaśnięciem:-(
najlepiej zasypiam na brzuchu a teraz lipa:-wściekła/y:
wczoraj zasnęłam tak jakby na połowie brzucha a częściowo na kolanie dziwnie wyszło ale przynajmniej szybko zasnęłam a i jasie podłożyłam ale długo nie dam tak rady
najlepiej zasypiam na brzuchu a teraz lipa:-wściekła/y:
wczoraj zasnęłam tak jakby na połowie brzucha a częściowo na kolanie dziwnie wyszło ale przynajmniej szybko zasnęłam a i jasie podłożyłam ale długo nie dam tak rady
No to wszystkie mamy ten problem z ułożeniem się
Aneczka ja też próbowałam ten sposób na "brzucho-boku";-) . Na mnie nawet działa..Ale ostatnio najwięcej śpie na lewym boku-jakoś tak samo wychodzi i nawet wygodnie.
Roksana dzięki za wyczerpujące propozycje. Jakoś intuicyjnie do większosci sie stosuje
Ale wiecie co Wam powiem? KOCHAM TE CIĄŻOWE NIEDOGODNOŚCI!! Ciekawe kiedy zmienie zdanie-hihihihiiii
Aneczka ja też próbowałam ten sposób na "brzucho-boku";-) . Na mnie nawet działa..Ale ostatnio najwięcej śpie na lewym boku-jakoś tak samo wychodzi i nawet wygodnie.
Roksana dzięki za wyczerpujące propozycje. Jakoś intuicyjnie do większosci sie stosuje
Ale wiecie co Wam powiem? KOCHAM TE CIĄŻOWE NIEDOGODNOŚCI!! Ciekawe kiedy zmienie zdanie-hihihihiiii
aneczka2425
jak będziesz miała taki duży brzuch że szybko do łazienki nie wstaniesz z łóżka
dokładnie:-)jak będziesz miała taki duży brzuch że szybko do łazienki nie wstaniesz z łóżka
aneczka2425
menu na dziś:
śniadanie- naleśniki z dżemem truskawkowym
II śniadanie- pomarańcza właśnie się na nią czaję
obiad- zupa ale taka gulaszowa (karkówka, makaron spaghetti,warzywa i chyba koncentrat bo czerwonawa jest)
i danie dnia KARPATKA
i coś jeszcze ale nie mam pomysłu jeszcze
śniadanie- naleśniki z dżemem truskawkowym
II śniadanie- pomarańcza właśnie się na nią czaję
obiad- zupa ale taka gulaszowa (karkówka, makaron spaghetti,warzywa i chyba koncentrat bo czerwonawa jest)
i danie dnia KARPATKA
i coś jeszcze ale nie mam pomysłu jeszcze
reklama