reklama
wampirka20@wp.pl
Fanka BB :)
ja się czaję na karpatkę już ze trzy dni ale jakoś mi się nie chce zabrać za jej pieczenie,dużo dłubaniny przy tym,wczoraj zrobiłam sernik na zimno ulubione ciasto mojego męża i taty (swoją drogą tata nas wczoraj wieczorkiem odwiedził i zjadł prawie pół tortownicy)a dziś mnie obudził hamski sąsiad który się niedawno wprowadził pod nami i ani w nocy nie daje nam spać ani w dzień,dziś idę na niego poskarżyć do właścicieli kamienicy,bo mnie doprowadza to jego zachowanie do szewskiej pasjii ,mam nerwy od rana,puszcza te swoje arabskie muzyczki na cały regulator i ma w dupie że ja nienawidzę słuchać tego u mnie w domu,zwłaszcza po pólnocy albo o 7ej rano,zero szacunku dla sąsiadów!wrrrrrrrr
aneczka2425
wampirka ja dzisiaj tylko tą karpatkę robię a że mąż ma wolne to jak coś go zatrudnię:-):-):-):-):-)
wampirka20@wp.pl
jestem osobą tolerancyjną i nie czepiam się ich narodowości i wierzeń religijnych ale...... od tygodnia tam odchodzą takie balangi że ja telewizora u siebie nie słysze,nie wiem co oni tam robią ale......zaczęli przesadzać,wczoraj ktoś ze schodów chyba spadł po1ej w nocy bo taki rumor na klatce się zrobił że szok ale tydzień temu było lepiej.......siedzę w salonie i wcinam jabłka,patrze a za oknem kupa gęstego dymu,smród jakby się gdzieś paliło,mało nie zadzwoniłam po strażaków,otwieram okno a tu od sąsiada z dołu ten dym wypływa przez uchylone okna,otwieram drzwi na klatke schodową a tu biało od dymu,no to za telefon i do właścicieli dzownie (mieszkaja na 5tym pietrze w tym samym budynku,ja na 3,sąsiad na 2) że nie jestem pewna ale się chyba pali na 2gim piętrze,dziadek z babka chcieli się zabic po schodach,tak biegli na drugie piętro,wchodzą tam a tam balanga na maxa,i glupie tłumaczenia że ktoś połozył kiepa od papierosa blisko książek i się kilka spaliło!co za nie odpowiedzialność!!!
wampirka20@wp.pl
aneczka ja może bliżej weekendu zrobie tę karpatkę,zreszta w następnym tygodniu ma do mnie przylecieć mamuska z Polski z braciszkiem bo mu sie ferie zimowe zaczęły,wiec jak nic będzie dla mnie piekła karpateczkę hihihi
wampirka20@wp.pl
a ja spię na brzuchu-boku, jeszcze mi się udaję, ale w połowie kładę wszystko co możliwe na mężu,on się wścieka ale cóż,kobieta w ciąży musi spać wygodnienajgorzej jest z usypianiem,codzienny koszmarek!wrrrrrrrrrr! i kilkakrotne wstawanie do kibelka na siusiu w nocy,po czym znów problem z usypianiem,dziś się starałam nie otwierać oczków jak szłam do kibelka by się do końca nie wybudzić,trochę pomogło,ale takie chodzenie po omacku....nie wiem czy bezpieczne?
wampirka20@wp.pl
ja w tym tyg muszę iśc na badania krwitrzeba sprawdzić czy sie toxo gdzieś nie zagnieździła
reklama
aneczka2425
a ja wiem że to źle ale od tygodnia nie wstaję siku, nie daje rady wyjść z ciepłej pościeli