reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

Co do kotka to faktycznie ma mine i postawe dosc wymowna:-D Ale ja patrze na niego zawsze bardzo pozytywnie bo mojej mamy siostra ma kota tej rasy, jest przeslodki i go uwielbiam:-)

reklama
A w którym tc. urodziłaś?
Jestem pod wrażeniem... Szybko jak piorun poszedł ten poród.
Ja się pewnie z moją zakamienioną nerką i naciętym moczowodem pomęczę...

Ja dziś byłam obejrzeć "moją" porodówkę :-)
Ciesze się, że pojechałam bo bardzo miło przyjęła mnie tam położna, wszystko pokazała, omówiła i przede wszystkim uspokoiła żeby się nie martwić że odeślą mnie do innego szpitala :-):tak:
Dowiedziałam sie co trzeba wziąć ze sobą i że znieczulenie 800 zł :baffled:

Sporo za to znieczulenie. Ja też wybieram się na rekonesans, ale jakoś wybrac się nie umie...:sorry2:

o rany 800zl za znieczulenie:szok: a to jakas prywatna klinika czy co:szok: u nas w uk na szczescie wszystko za free wiec ja sie kosztami porodu i znieczulen nie umartwiam:tak:
aga.p77 to ty zanim urodzisz to sie dowiedz jakie dni ten anestezjolog pracuje a pozniej dzidzi wytlumacz ze tylko w te dni moze sie rodzic hehe:-D

karincia u mnie koszt 500 i z ledwą biedą to przeżyłam, że tyle mam zapłacić, ale 800 to już przegięcie ;/
zazdroszczę tym co mają za darmo, ale klinice niestety muszę zapłacić

reklama
u mnie też go nie ma cały czas i teraz 16.07 jak idziemy z nim porozmawiać chce się dowiedzieć wszystkiego..
mam nadzieję, że jednak będzie, jak Oliwia będzie chciała wyjść...

Do góry