reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

A ja to prawie wcale nocami nie spię. O 22 mały zaczyna buszować, jak przestaje to siku, póżniej usnąć nie mogę, mały znowu zaczyna, siku...itd. Ostatnio się uspokoił o 4 rano, żeby o 7 znwou zacząć. A do tego nie ma spania na żadnym boku bo tak się rozpycha, że boli. Więc jak on nie spi to mogę leżeć tylko na pleckach (pół siedząco).

reklama
U mnie po wczorajszej wizycie nastepna zaplanowana na 03.08.Tylko w miedzyczasie zadzwoni do mnie ginka ,bo miałam pobierany wymaz z pochwy aby zakwalifikowac mnie do porodu w wodzie .Jeśli okaże się ,ze mam bakterie to wizyta konieczna bedzie w celu wypisania leków;-)

Basiu bardzo dobry watek gdyby nie ty sama bym go zalozyla;-);-)W nowym watku juz beda same relacje porodow dyskusje zostawmy na glownym

Ostatnia edycja:
Kasia twój kotek patrzy na mnie jakby miał pretensję ze się wcięłam ;) ale on tak zawsze patrzy...no miałam pisać żebyś założyła ale w sumie zrobiłam to sama od razu pod wpływem impulsu - bardzo jestem ciekawa czemu u Gosi tak w sumie nagle i szybko, no bo u aneczki no to się spodziewałyśmy, a Gosia - niespodzianka!!!

hihihihihi Baśka rozbawilas mnie z tym kotkiem:dry:jestes stazowo tak dlugo na BB ze z gory wiadomo ze masz dobre pomysly;-)

Myślałam, że najwcześniej w połowie lipca powstanie ten wątek, a tu dziewczyny zaczęły już się rozpakowywać.

Zaczyna do mnie dochodzić, że to coraz bliżej... :baffled::szok:

Kasia twój kotek patrzy na mnie jakby miał pretensję ze się wcięłam ;) ale on tak zawsze patrzy...no miałam pisać żebyś założyła ale w sumie zrobiłam to sama od razu pod wpływem impulsu - bardzo jestem ciekawa czemu u Gosi tak w sumie nagle i szybko, no bo u aneczki no to się spodziewałyśmy, a Gosia - niespodzianka!!!
Faktycznie ten kocur ma coś w sobie hihihihihi

reklama
Ja dziś byłam obejrzeć "moją" porodówkę :-)
Ciesze się, że pojechałam bo bardzo miło przyjęła mnie tam położna, wszystko pokazała, omówiła i przede wszystkim uspokoiła żeby się nie martwić że odeślą mnie do innego szpitala :-):tak:
Dowiedziałam sie co trzeba wziąć ze sobą i że znieczulenie 800 zł :baffled:

Do góry