reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Toksoplazmoza

A ja z pierwszym mam nadal klopoty...hi,hi.....
Bo jesli to zeczywiscie dziewczynka to mi podobaja sie takie np. Martynka , Ania,Magdalena...a Gosia chce koniecznie Oliwia....no i sama nie wiem....ale z moim nie mozna pogadac na ten temat , bo on dalej swoje ze po porodzie bedzie jeszcze na to czas...wrr :wściekła/y:

reklama
kasiu pytam w razie gdyby znowu nie było czasu na znieczulenie, a to poważna sprawa bo ja sama wstać nie mogę wiec się boje a tyłozgięcie mam.

Aneczka,ja mam podobnie,na plecach wogole nie moge ulezec,ledwo wizyte u gina znosze jak mi USG robi...z Gosia tez mnie bolal,ale przy porodzie to nie pamietam jak to bylo.....chyba bole porodowe silniejsze byly,(a zkregoslupa nie mialam)i o krzyzu zapomnialam.....a po porodzie juz mi nie dokuczal...no a teraz znow to samo,boli od poczatku ciazy...wrr....:crazy:

A dodam ze tez tylozgiecie mam....

Ja znow bole porodowe mam tez z kregoslupa i tylozgiecie tez mam. Przy pierwszym porodzie wylam z bolu kregoslupa ale co mialam zrobic, jak urodzilam to przeszlo. Drugi porod nieczulenie wiec bol kregoslupa mnie ominal

ech właśnie tego sie boje wiecie w poprzedniej ciąży tak nie miałam ale w sumie teraz ona jakoś do tyłu i w bok była nie wiem nie znam się ale jak ja nogami ruszyć nie mogę to ja nie wiem jak to będzie to że przejdzie po to ja wiem gorzej jak tu kasia pisze że bez znieczulenia bolało czyli d... za przeproszeniem:(

A mi położna na szkole rodzenia powiedziała, że w szpitalu w mojej miejscowości to nie ma opcji znieczulenia ZZO!!!!!! Anestezjologa ściągają tylko do cesarek.

I niech mi ktoś powie że się dziwi, że jadę 90 km od domu rodzić?

widzisz Ewelinka u mnie jest w wojewódzkim musi być ale co z tego skoro przy rozwarciu 7 cm już za późno na znieczulenie:/ a z młodym mi poszło ekspresowo...

reklama
Do góry