reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Toksoplazmoza

reklama
jakość mojego snu spadła na łeb na szyję:(
teraz już się nie wysypiam a tu nawet nie urodziłam jeszcze:/
w nocy rzucam się tak jakbym musiała walczyć o sen do tego budzę się połamana...

ja juz tez tak od jakiegos czasu.a dzisiaj to juz byla masakra.jak juz znalazlam wygodna pozycje to musialam wstawac na siusiu:-( i tak w kolko przez cala noc. przez ponad 30 min szukam sobie miejsca w lozku a jak juz znajde to do kibelka trzeba:wściekła/y: a do tego patrze jak maz sobie spokojnie chrapie to mnie szlag trafia czasem;-)

Dziewczyny, to muszę wam powiedzieć, ze rewelacyjnie sie sprawdza poduszka,która wlasnie mi przyslali:). Dzis spalam na niej,no i po prostu jakosc snu nie do porównania z tym co wczesniej( choc ja i tak dobrze spalam, oprocz wycieczek do wc co 2 godziny!!). Naprawdę polecam. Ja kupilam na allegro. To jest taka wielka fasolka,ktora jest na cala dlugosc ciala,no ma ze 170cm dlugosci! ja mam 175 i dla mnie jest wspaniala...:)Tylko tam na allegro są rozne,ja kupilam taka za ok 100zl. Są tańsze tez,ale kolezanka kupila tę tańszą i niestety nie jest juz tak wykonana jak ta moja i przez to mniej wygodna. Potem poduszka sie przyda dla dzidzi jako kokonik:) do leżenia:). No i jeszcze poduszka ta jest baaardzo polecana po cesarce!

A ja jutro idę do internisty, bo boli mnie gardło i mam katar i w ogóle czuję się osłabiona. Ale moja przychodnia to jedna wielka paranoja. Dzwoniłam wczoraj żeby się zarejestrować i pani doktor(internistka!!!) ma terminy wolne dopieroo na poniedziałek. A jeśli już coś mi bardzo dolega to mam przyjechać wcześniej i pytać czy mnie przyjmie. No dramat!!Ale wystarczyło powiedzieć, że jestem w ciąży to się nagle termin znalazł. To się w głowie nie mieści z tą służbą zdrowia!!

Też ją mam i bardzo sobie chwalę,tylko moja ma jedną wadę :w środku ma wypełnieie z kuleczek steropianu a on szybko i mocno się nagrzewa czy trzyma ciepło i często budzę się w nocy zalana potem:-(

Dziewczyny, to muszę wam powiedzieć, ze rewelacyjnie sie sprawdza poduszka,która wlasnie mi przyslali:). Dzis spalam na niej,no i po prostu jakosc snu nie do porównania z tym co wczesniej( choc ja i tak dobrze spalam, oprocz wycieczek do wc co 2 godziny!!). Naprawdę polecam. Ja kupilam na allegro. To jest taka wielka fasolka,ktora jest na cala dlugosc ciala,no ma ze 170cm dlugosci! ja mam 175 i dla mnie jest wspaniala...:)Tylko tam na allegro są rozne,ja kupilam taka za ok 100zl. Są tańsze tez,ale kolezanka kupila tę tańszą i niestety nie jest juz tak wykonana jak ta moja i przez to mniej wygodna. Potem poduszka sie przyda dla dzidzi jako kokonik:) do leżenia:). No i jeszcze poduszka ta jest baaardzo polecana po cesarce!
a jakie wypełnienie jest w twojej poduszce?

reklama
u mnie podobnie, jak już zasnę na tyle mocno, by w ogóle śnić, to sny mam dziwne; poród mi się śnił tylko raz, trwał kwadrans i byłam wręcz zawiedziona, że nic nie poczułam:szok:
za to ostatnio śni mi się jakieś dziecko (nigdy nie widzę szczegółów twarzy), płeć też nieznana, ale relacje między nami są jakieś takie chłodne, ograniczają się jedynie np. do zaprowadzenia za rączkę do łazienki albo do pójścia razem do sklepu; albo spaceruję z jakimś maleństwem w głębokim wózku i nie widzę jego twarzy, nie mam żadnych uczuć względem niego... brrrrr

Do góry