śliczna bluzeczka,a męza tylko pozazdroscić ,ze ci takie prezenty robia mój mąż kolejny raz zrobił mi niespodziankę i do białych lnianych spodni kupił mi bluzeczke:-)
http://www.bebefield.pl/Bluzki/C9/images/1A2.php
reklama
Za wcześnie na ten temat jak dla mnie .
Wątek planowaliśmy tak pod koniec czerwca by się nie nakręcać, bo wiadomo nie każdy poród jest łatwy i przyjemny, a mamy czasu jeszcze trochę czasu by się nie nakręcać.
Wątek planowaliśmy tak pod koniec czerwca by się nie nakręcać, bo wiadomo nie każdy poród jest łatwy i przyjemny, a mamy czasu jeszcze trochę czasu by się nie nakręcać.
Bluzeczka śliczna :-)a mój mąż kolejny raz zrobił mi niespodziankę i do białych lnianych spodni kupił mi bluzeczke:-)
http://www.bebefield.pl/Bluzki/C9/images/1A2.php
Za wcześnie na ten temat jak dla mnie .
ja to nawet myślałam,ze taki wątek to dopiero początkiem lipca sie pojawi;-)
No dokładnie koniec czerwca początek lipca wystarczy w zupełności :-)ja to nawet myślałam,ze taki wątek to dopiero początkiem lipca sie pojawi;-)
Zajrzę tu w lipcu i poczytam, będę po szkole ciut mądrzejsza mam nadzieje to poczytam o porodach
aneczka2425
Fanka BB :)
a ja wcale nie widzę powodu żeby w ogóle miał się kiedykolwiek pojawić.
nasze obawy i lęki są na głównym a relacje porodów będą w nowym wątku jak już się pierwsza rozsypie.
teraz to niepotrzebny i dla niektróry dziewczyn min. pierworódek drażliwy temat.
nasze obawy i lęki są na głównym a relacje porodów będą w nowym wątku jak już się pierwsza rozsypie.
teraz to niepotrzebny i dla niektróry dziewczyn min. pierworódek drażliwy temat.
swiete slowa, Aneczka, swiete slowa..
Dokładnie Aniu z ust mi to wyjełaśdla niektróry dziewczyn min. pierworódek drażliwy temat.
reklama
tez sie z tym zgadzam,to za wczesnieDokładnie Aniu z ust mi to wyjełaś