reklama
edzia83
Fanka BB :)
dzięki:-)mam nadzieję ze nic jej nie dorośnie już;-)Gratuluje
Własnie weszłam na to forum i poczytałam kilka ostatnich stron dot wyboru imienia. Jestem zszokowana! Myslałam, że mój wybór co do Alicji będzie jednym z niewielu a tu co widzę?? Co piaty post to Alicja!!!! I to mnie chyba utwierdza w przekonaniu, że to imie jest ładne
)))
Co prawda na 100% nie wiem czy na pewno będę miała córę, ale skoro dwóch niezaleznych lekarzy tak mi powiedziało, to chyba właśnie tak bedzie
Nie ukrywam, że dla chłopca mam więcej typów, choć moja upragniona płec to właśnie dziewucha
)) Pozdrawiam!
Co prawda na 100% nie wiem czy na pewno będę miała córę, ale skoro dwóch niezaleznych lekarzy tak mi powiedziało, to chyba właśnie tak bedzie
Chogata
Mama Aluni i Dominika
Zalezy kto jaki ma gust .Ja z miom M ustalilismy jeszcze przed zajściem w ciążę ,że imię dla córki wybiera on a dla chłopca ja .Padło na dziewczynkę ,więc bez gadania jest Alicja ewentualnie Daria (może damy jej dwa imiona),a moim typem była Estera a dla chłopca Dawid (mam już Dominika):-)Własnie weszłam na to forum i poczytałam kilka ostatnich stron dot wyboru imienia. Jestem zszokowana! Myslałam, że mój wybór co do Alicji będzie jednym z niewielu a tu co widzę?? Co piaty post to Alicja!!!! I to mnie chyba utwierdza w przekonaniu, że to imie jest ładne)))
Co prawda na 100% nie wiem czy na pewno będę miała córę, ale skoro dwóch niezaleznych lekarzy tak mi powiedziało, to chyba właśnie tak bedzieNie ukrywam, że dla chłopca mam więcej typów, choć moja upragniona płec to właśnie dziewucha
)) Pozdrawiam!
dziewczyny....sorki, moze to nieodpowiedni watek ale nie wiedzialam gdzie sie tym z wami podzielic... troche (???) mnie to zszokowalo...poczytajcie i powiedzcie co o tym myslicie....
Sfora.pl - Aborcja legalna, jeśli płeć dziecka nam nie odpowiada - Świat
Sfora.pl - Aborcja legalna, jeśli płeć dziecka nam nie odpowiada - Świat
reklama