Podobne tematy
- guest-1681834848
- Rozwój i zabawy
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja to mam nadzieję że niedługo dowiemy się że był to tylko eksperyment społeczny i że tym razem przeszliśmy go na piątkę z plusem.
Ja też słyszałam, chyba o Danii. Nawet jakiś był przykład, że ktoś tak wózek zostawił przed restauracją w innym kraju i była wzywana policja, że dziecko bez opieki. Dla (chyba) Duńczyków to ponoć standard.Raz czytałam artykuł , już nie pamiętam w jakim kraju , ale coś świta że skandynawski lub rejon, że ludzie tak zostawiają maluchy w wózkach , dosłownie wszędzie, czy przed sklepami, kawiarniami, w parku , że to dla nich normalne szczególnie zimą.
Ja osobiście bym tak nie zrobiła, ale co kraj to obyczaj .
No być może Dania .Ja też słyszałam, chyba o Danii. Nawet jakiś był przykład, że ktoś tak wózek zostawił przed restauracją w innym kraju i była wzywana policja, że dziecko bez opieki. Dla (chyba) Duńczyków to ponoć standard.
Uważam, że w tym przypadku to ustawka i eksperyment, czy ludzie w ogóle zajrzą i się zainteresują tą sytuacją.