reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

To nam się podoba!

reklama
Żużaczku piękne...

Magdalenka - ja jestem szczęśliwa, że mam swoich urwisow i nie zamieniłabym ich na żadne dziewczynki. I nie miałabym nic przeciwko kolejnej dwójce, gdyby... była kasa na jakikolwiek własny kąt do mieszkania. Jakby mi teraz przyszło urodzić bliźniaczki, to chyba spalibyśmy z mężem w brodziku w łazience ;)

Goga pisze:
Żużaczku piękne...

Magdalenka - ja jestem szczęśliwa, że mam swoich urwisow i nie zamieniłabym ich na żadne dziewczynki. I nie miałabym nic przeciwko kolejnej dwójce, gdyby... była kasa na jakikolwiek własny kąt do mieszkania. Jakby mi teraz przyszło urodzić bliźniaczki, to chyba spalibyśmy z mężem w brodziku w łazience ;)

Goga oj rozumiem cię

A wczoraj usłyszałam od koleżanki, która jest w Irlandii od roku, że tam standard to rodzina z czwórką dzieci. Zazdroszczę im. Ale tam rodzinne na każde dziecko (niezależnie od zarobków rodziców) wynosi 150 euro...

Goga ja odpowiedziałam tylko na Twoje pytanie o gwarancję ;D
Rzeczywiście pieniądze u nich płyną szeroką rzeka każdego dnia - trojaki już w 3 gimnazjum i mają sprecyzowane i kosztowne wymagania ::) - a ojciec musi mobiliwoać żeby źródło nie wyschło. I tak szczerze, to ma juz trochę dość tych zachcianek i goni towarzystwo.
Ja tez patrze na tę czysto fizyczną stronę takiej operacji - siły ma sie niestety ograniczone. I nawet przy super organizacji dwóch lat bez pomocy z zewnątrz sie nie wytrzyma :(
Goga rzyczę, żeby ukladało sie po waszej myśli i.... męskie krawaty też mnie zauroczają, a szczególnie jak ojciec i synowie w takich samych ::)

no pewnie, że fajnie wygladaja - to mój mąz i mój starszy syn na naszym ślubie:
zmianarozmiaru1353544ev8.jpg

Magdalenka, a słyszałaś o tej babce w Stanach, która urodziłą czworaczki? Niby nic niezwykłego, ale... ma już 15- i 16-letnią córkę i... 3-letnie trojaczki. Tej to współczuć, jeżeli nie ma nikogo do pomocy... Ciekawe, ile jej mąż zarabia ;D ;D

Żużaczku chłopaki super!

Żużaczku wspaniali!!!! Jak patrze na takie uroczę zdjęcia to się chyba za nie długo zrujnuję (może na komunię Mateusza?) i zapewnię moim mężczyznom takie same garniturki. Koszule już mają i bardzo sa z tego dumni :)
Goga może chociaż te starsze pomagają... ??? O0 :o bo inaczej to sobie w łeb strzelić :-[ Oni tam mają jakies spore świadczenia przy liczniejszych rodzinach, a pozatym reklama tam dziala straszliwie szyko i takie rodzinki mają wsparcie za obecnośc w mediach. A swoją droga ciekawe tez jaki ma do tego stosunek... tzn. czy sieangarzuje czy od całej sprawy umywa ręce?
Zszokowałaś mnie....

reklama
Witam po zmianach.
Co powiecie na ta uroczość???od neckermann. Bluzka 89 zl. I czerwona spodnica do tego...szeroka... z czyms czarnym..
9a1bkv4.jpg

481823091727tk53nc1.jpg

Do góry