reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

To nam się podoba!

żużaczkowa posciel to taka jak moja babcia sama robila, mojej mamie zrobila na wyprawe slubna kilka takich kompletow poscielowych z wyszytymi inicjalami i innymi bajerami, zdolna kobitka byla

reklama
Jedyna stylowa rzecz u nas w domku ::). DOstaliśmy ją w prezencie ślubnym i teraz niestety nie mamy gdzie jej wyeksponować. Ale w budowanym domku chciałabym żeby stala na małym stoliku z hatowanym obrusikiem albo takim dzierganym. Lampa jest stylizowana na starą  ale myślę, że wykonawca zrobił to w dobrym stylu.
1lt8.jpg

A taki materiał podoba mi się np. na poduchy. W krakowie jest sklep z materiałami  w takim stylu i do tego kosmetyczki, torebki i inne fajne rzeczy uszyte właśnie z tego typu materiałów. Ta kosmetyczka to akturat suvenir z Francji
3aj2.jpg

Zdjęcia, żużaczku...tylko to mam na razie jesienno-zbiorowe w domku. Moze z czasem cos przybędzie. Kolejno- suszona hortensja, swieczniki z aronia i zbiory w ramkach.

img0062sj4.jpg

img0064vg0.jpg

img0065pk8.jpg

to jest mój kącik:

imag0007ut3.jpg

i uwielbiam zielen ona dodaje duszy mieszkaniu.

imag0005cz3.jpg

a to anił ,któty czeka na miejsce na kominku

imag0002dc2.jpg

i żyrandol tak na przyszłosc.

imag0006hj5.jpg

Mam nadzieje że coś sie przyda

Dawno mnie nie było.
No to moje panie co kochamy jesienią? Indiańskie lato, dzierganie, wełenki i czapki, no więc popatrzmy sobie, co nam szkodzi?

blossomragquiltpm6.jpg

Lubię tak wiązać szaliki...
uni03autumn20fashion20week202004208tm8.jpg

Lubię dzierganą biżuterię

knitgreyblueringxz3.jpg

...kwiatki z wełny

flowersat4.jpg

,...czapki i czapencje
nk257jn0.jpg

nk256jv5.jpg

nk076pk1.jpg

nk265xn4.jpg