reklama
agata806
Fan(ka)
Jedyna stylowa rzecz u nas w domku :. DOstaliśmy ją w prezencie ślubnym i teraz niestety nie mamy gdzie jej wyeksponować. Ale w budowanym domku chciałabym żeby stala na małym stoliku z hatowanym obrusikiem albo takim dzierganym. Lampa jest stylizowana na starą ale myślę, że wykonawca zrobił to w dobrym stylu.
A taki materiał podoba mi się np. na poduchy. W krakowie jest sklep z materiałami w takim stylu i do tego kosmetyczki, torebki i inne fajne rzeczy uszyte właśnie z tego typu materiałów. Ta kosmetyczka to akturat suvenir z Francji
A taki materiał podoba mi się np. na poduchy. W krakowie jest sklep z materiałami w takim stylu i do tego kosmetyczki, torebki i inne fajne rzeczy uszyte właśnie z tego typu materiałów. Ta kosmetyczka to akturat suvenir z Francji
Ż
żużaczek
Gość
agata serdeczne dzieki!! napewno wykorzysam!! Bede pisała w przyszłosci o lampach!!
Ż
żużaczek
Gość
KALINA dziekuję!!
Lampy jak najbardziej (potem wykozystam)
teraz dekoracje....
Lampy jak najbardziej (potem wykozystam)
teraz dekoracje....
Ż
żużaczek
Gość
super, dzieki
Dawno mnie nie było.
No to moje panie co kochamy jesienią? Indiańskie lato, dzierganie, wełenki i czapki, no więc popatrzmy sobie, co nam szkodzi?
Lubię tak wiązać szaliki...
Lubię dzierganą biżuterię
...kwiatki z wełny
,...czapki i czapencje
Jesienią stópki muszą byc obute...
..łepek zasłonięty...
.
..a herbata ciepła ;D
No to moje panie co kochamy jesienią? Indiańskie lato, dzierganie, wełenki i czapki, no więc popatrzmy sobie, co nam szkodzi?
Lubię tak wiązać szaliki...
Lubię dzierganą biżuterię
...kwiatki z wełny
,...czapki i czapencje
Jesienią stópki muszą byc obute...
..łepek zasłonięty...
..a herbata ciepła ;D
reklama
Ż
żużaczek
Gość
jaka dzidziaweczka piekna!! A takie kapcie to ja bym chciała.....
Podziel się: