reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

To nam się podoba!

Właśnie rozważam kupić czy nie.... Ale jest piękna! A te buciki.... tylko ja niestety w takich nie najlepiej sie prezentuję, bo ... mam "okrągłe" nogi:eek: Ale podobają mi sie bardzo!

reklama
Tak mi sie Żużaczku twoja panna Marple przypomniala. Popatrz sobie, jakie fajniusie!

teacozyrdgnm02866lgst2.jpg

knittedstrawberryteacozypc2.jpg

image128yl4.jpg

teacosiesforwebof8.jpg

Nie będzie jesienią zimno nam! Ja osobiście mam dwie peleryny- kasztankowa i czrno-szary melanz. A wy?

rad60481mb8.jpg

b00069i4t401anfxr4c319d3iss500sclzzzzzzzeh8.jpg

5angelakq6.jpg

401uf3.jpg

06009tt2.jpg

img2763bt7.jpg

rustponchoback1500fp7.jpg

ponchooz2.jpg

Te kaszmirowe chodza na ebayu po 549 dolarow....

Klina mąż mi ostatnio sprezentował pelerynkie.... zupełnie inna niż te które widziaąłm i nie wiem gdzie skubany ją wynalazł...ale prezent fantastyczny i zadfowolona jestem z niego

Pora na cos nowego, prawda?
Nieziemsko piekna istotka.
Zhang Ziyi. Patrząc na nia dotyka się czegoś eternalnego, prawda? Kwintesencja piekna kobiet Azji.

zhangziyi1024x76822747go7.jpg

smmf010ah0.jpg

townandcountryzhangziyi3ta0.jpg

xinsrc022040212112617170456fo2.jpg

reklama
Do góry