reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

To nam się podoba!

reklama
OJ, jak ja lubie takie cudeńka... Może tez bym sobie takie coś machnęła? :p
Wy to potraficie ładne rzeczy wyszperac w tym necie. A same tez w swych domach cedeńka gromadzicie ... aż sie rozmarzyłam

Goga, no wlasnie, mnie tez rozczulilo!
A teraz...cos co rozczula matke 3 synow. Sukienusie! Zebym ja dziewczynke miala...
No, popatrzcie same....jak ze snu.

leabigqh3.jpg

alify1.jpg

52115031jv7.jpg

Oj tak ::)
Ja mam córunię i co z tego? Ona woli spodnie, bo... łatwiej jej brata dogonić, na rower wsiąś, w piaskownicy sie bawić! Jednym słowem zawsze nie pora na takie cudenka.

Kalina, mnie sukienusie też rozczulają :) Zajrzyj na zdjęcia w wątku zamkniętym na Liwię, córeczkę Justyny, w takiej zwiewnej białej sukienusi z wianuszkiem na czole - cud miód. Aż mi się chce córki...

Goga pisze:
Kalina, mnie sukienusie też rozczulają :) Zajrzyj na zdjęcia w wątku zamkniętym na Liwię, córeczkę Justyny, w takiej zwiewnej białej sukienusi z wianuszkiem na czole - cud miód. Aż mi się chce córki...

do roboty

Goga oczywiście, że nie! ;)
Ale zastanów sie czy bardzo chcesz tej dziewczynki, bo moi znajomi byli w takiej samej sytuacji rodzinnej jak Ty - dwoch chłopców. Trzecia była zaplanowana dziewczynka. Wyszły dwie dziewczynki i chłopiec! Są bardzo szczęśliwi.... bo jak mówią przeżyli dwa pierwsze lata z pomocą rodziny, sąsiadów i przyjaciół... Ale ja osobiście patrzę na nich z lekką zazdrością :)

reklama
Do góry