reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

To nam się podoba!

reklama
OJ, jak ja lubie takie cudeńka... Może tez bym sobie takie coś machnęła? :p
Wy to potraficie ładne rzeczy wyszperac w tym necie. A same tez w swych domach cedeńka gromadzicie ... aż sie rozmarzyłam

Goga, no wlasnie, mnie tez rozczulilo!
A teraz...cos co rozczula matke 3 synow. Sukienusie! Zebym ja dziewczynke miala...
No, popatrzcie same....jak ze snu.

leabigqh3.jpg

alify1.jpg

52115031jv7.jpg

Oj tak ::)
Ja mam córunię i co z tego? Ona woli spodnie, bo... łatwiej jej brata dogonić, na rower wsiąś, w piaskownicy sie bawić! Jednym słowem zawsze nie pora na takie cudenka.

Kalina, mnie sukienusie też rozczulają :) Zajrzyj na zdjęcia w wątku zamkniętym na Liwię, córeczkę Justyny, w takiej zwiewnej białej sukienusi z wianuszkiem na czole - cud miód. Aż mi się chce córki...

Goga pisze:
Kalina, mnie sukienusie też rozczulają :) Zajrzyj na zdjęcia w wątku zamkniętym na Liwię, córeczkę Justyny, w takiej zwiewnej białej sukienusi z wianuszkiem na czole - cud miód. Aż mi się chce córki...

do roboty

Goga oczywiście, że nie! ;)
Ale zastanów sie czy bardzo chcesz tej dziewczynki, bo moi znajomi byli w takiej samej sytuacji rodzinnej jak Ty - dwoch chłopców. Trzecia była zaplanowana dziewczynka. Wyszły dwie dziewczynki i chłopiec! Są bardzo szczęśliwi.... bo jak mówią przeżyli dwa pierwsze lata z pomocą rodziny, sąsiadów i przyjaciół... Ale ja osobiście patrzę na nich z lekką zazdrością :)

reklama
Do góry