reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
Ja nawet nie klikam na link bo już od czytania Was skręca mi się żołądek. ża mnie też by się jakiś toast przydał. Madzia łączę się z Tobą w sobotę i narzekamy i pijemy, ja niestety tylko kefirek bo na antybiotyku jadę. :(

no właśnie co zabieracie, ja pewnie w sobotę zacznę pakować wszystko a i tak zbyt dużo tego nie będzie.
1. Podgrzewacz
2. Kaszki
3. Zarcioszko dla obżartucha (Pawła i Gosi)
4. sterta ciuchów dziecka i nasza bielizna
5. no i pewnie będzie jeszcze ze cztery albo pięc pozycji
:)

mrowa myślę że koło 8 wyjedziemy...nie wiem jeszcze co z Ania czy jej ta godzina pasuje...z Krakowa to 3 godziny drogi, więc przed 12 będziemy na miejscu
a Wy jak jedziecie, bo musimy się jakoś umówić , ja się dostosuje.
agusia jeszcze dziś nie wiem, jutro coś wymyślę , na pewno piwko i kiełbaskę , musztardkę , chlebek, jedzonko dla małego i troszkę ciuszków

Dziewczyny nie wiem wlasciwie jak mam to napisac, ale ja nie jade. Nie bede oszukiwac i wymyslac. Powiem wprost. Nie mam kasy. Mam 50 zl do 5.06 :mad: Nie wyrobilismy z kasa. Marta jeszcze kaszle, ale to juz by chyba do soboty przeszlo. Ale z kasa nic nie wymysle. Nie mam od kogo pozyczyc. Siedze i rycze i jest mi smutno, bo kurcze zdecydowalam sie na wyjazd, a teraz nawalam. ALe nie mam pieniedzy. Na nocleg, na podorz i na zakupy ::) Strasznie mi glupio, przepraszam :-[

Aniu podróżą się nie przejmuj , ja tak czy tak jadę( i tak za paliwo zapłacę), więc możesz jechać ze mną i nie płacić za to . Będzie mi smutno samej w drodze. :(
no reszta to faktycznie problem, ale chyba zakupów specjalnych to nie musisz robic na te dwa dni.

reklama
ania - sluchaj a moze ktoras kwietniowka wylozy za twoj nocleg? kurcze, ja tez sie zapozyczam, a sytuacja u mnie tez nieciekawa, ma dokladnie 12,70 do 15.06, ale mam nadzieje, ze mi tesciowa pozyczy. nie ma wyjscia!!! musi!!! a moze uda mi sie wyludzic od niej 3 dychy wiecej i za ciebie wyloze, co? tak bedzie smuno bez was... :( :( :( :(

Do góry