reklama
cześć dziewczyny
nie wiem kiedy tu jeszcze zajrzę
ale życzę już teraz Wam udanej imprezy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myślcie o nas, które nie dołaczą do was
Pozdrawiam was serdecznie
Pogodę będziecie miały fajną - jak na zamówienie :laugh:
nie wiem kiedy tu jeszcze zajrzę
ale życzę już teraz Wam udanej imprezy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Myślcie o nas, które nie dołaczą do was
Pozdrawiam was serdecznie
Pogodę będziecie miały fajną - jak na zamówienie :laugh:
marianeczka
persona non grata
toja - ja mam wedke ale nie biore, bo po pierwsze nie oplacilam w tym roku skladki w pzw, a po drugie jak usiade z wedka nad rzeka, to mi sie tytus utopi a tego bym nie chciala.
a co bierzecie na komary? bo ja nie wiem czym mozna takie male dzieciory psikac. w zeszlym roku zaopatrzylam sie w zel chomeopatyczny, ale nie za bardzo dzialal. cale szczescie cala owadzia brac ciagnie do mnie, a tytusa sie nie imaja.
a bierze ktos gitare? na ognicho jak znalazl.
acha, dzieweczki, licze, ze mnie ktoras odbierze z belchatowa (chyba ze do szczercowa jakis pks dojezdza?!). dajcie znac, ktora sie zglasza na ochotnika, to sie umowimy na jakas konkretna godzinke. thx z gory
a co bierzecie na komary? bo ja nie wiem czym mozna takie male dzieciory psikac. w zeszlym roku zaopatrzylam sie w zel chomeopatyczny, ale nie za bardzo dzialal. cale szczescie cala owadzia brac ciagnie do mnie, a tytusa sie nie imaja.
a bierze ktos gitare? na ognicho jak znalazl.
acha, dzieweczki, licze, ze mnie ktoras odbierze z belchatowa (chyba ze do szczercowa jakis pks dojezdza?!). dajcie znac, ktora sie zglasza na ochotnika, to sie umowimy na jakas konkretna godzinke. thx z gory
Ania jesli masz problem z zakupami to ja wezme wiecej tak ze sie nie martw najwazniejsze zebys była
Napisz mi co ci bezdie potrzeba dla Martusi i dla ciebi ja napewno dla Meli wezme jakies kaszki i deserki w słoiczkach napewno sie podzieli
A kiełbachy i piffka wezmiemy wiecej
Napisz mi co ci bezdie potrzeba dla Martusi i dla ciebi ja napewno dla Meli wezme jakies kaszki i deserki w słoiczkach napewno sie podzieli
A kiełbachy i piffka wezmiemy wiecej
;D ;D ;D ma się rozumieć! :laugh: :laugh: :laugh:loli pisze:toja jesteś wielka
marianeczko! luzik! ktoś na pewno cię zgarnie z dworca!
ja też się oferowałam że odbiorę marianeczkę i podtrzymuję
autko mam 5 osobowe-a jedzie nas 4-ka(Ania chyba jedzie ze mną?????)
więc możemy zrobić tak że dojedziemy z mrową i jej rodzinką do piotrkowa
i tam się porzesiadamy
tak żeby każde dziecko było z rodzicem, mrowa siadzie do nas a marianeczka z Tysiem do mrowowego autka
tylko musimy zgadać się co do godziny,
myślę że będziemy w Piotrkowie koło 11 (jeśli wyjedziemy o 8)
co do komarów to dopiero coś muszę kupić,
autko mam 5 osobowe-a jedzie nas 4-ka(Ania chyba jedzie ze mną?????)
więc możemy zrobić tak że dojedziemy z mrową i jej rodzinką do piotrkowa
i tam się porzesiadamy
tak żeby każde dziecko było z rodzicem, mrowa siadzie do nas a marianeczka z Tysiem do mrowowego autka
tylko musimy zgadać się co do godziny,
myślę że będziemy w Piotrkowie koło 11 (jeśli wyjedziemy o 8)
co do komarów to dopiero coś muszę kupić,
reklama
Dziewczyny jestescie wspaniale. Oczywisice Loli, ze jade z Toba. Zagadam do ciebie na gadzie, albo zadzwonie. Wzruszylyscie mnie bardzo. ;D Jestescie Kochane. Ja oczywiscie obiecuje, ze wszystko pooddaje, tylko po wyjezdzie jak Tomek wezmie wyplate. Loli polowe za podroz ci oddam. Z Toja tez sie rozlicze. I Mrowa Tobie tez bardzo dziekuje :-* :-* :-* :-* :-*
Juz sie was nie moge doczekac.
Juz sie was nie moge doczekac.