reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
reklama
toja jesteś wielka

właśnie mówili w prognozie że w sobotę ma być słońce i 20 stopni ....hura! :laugh:

cześć dziewczyny

nie wiem kiedy tu jeszcze zajrzę
ale życzę już teraz Wam udanej imprezy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Myślcie o nas, które nie dołaczą do was ;)
Pozdrawiam was serdecznie

Pogodę będziecie miały fajną - jak na zamówienie :laugh:

toja - ja mam wedke ale nie biore, bo po pierwsze nie oplacilam w tym roku skladki w pzw, a po drugie jak usiade z wedka nad rzeka, to mi sie tytus utopi :) a tego bym nie chciala.
a co bierzecie na komary? bo ja nie wiem czym mozna takie male dzieciory psikac. w zeszlym roku zaopatrzylam sie w zel chomeopatyczny, ale nie za bardzo dzialal. cale szczescie cala owadzia brac ciagnie do mnie, a tytusa sie nie imaja.
a bierze ktos gitare? na ognicho jak znalazl.
acha, dzieweczki, licze, ze mnie ktoras odbierze z belchatowa (chyba ze do szczercowa jakis pks dojezdza?!). dajcie znac, ktora sie zglasza na ochotnika, to sie umowimy na jakas konkretna godzinke. thx z gory

Ania jesli masz problem z zakupami to ja wezme wiecej tak ze sie nie martw najwazniejsze zebys była :)
Napisz mi co ci bezdie potrzeba dla Martusi i dla ciebi ja napewno dla Meli wezme jakies kaszki i deserki w słoiczkach napewno sie podzieli ;)
A kiełbachy i piffka wezmiemy wiecej :)

marianeczka jak by co to mój albo ja cie odbierzemy jak dojedziemy to sie po was wrócimy bo mamy 4 osobowe auto :p a dla Tysia potzrebny jeszce fotelik nie martw sie jakos to bezdie ;)

ja też się oferowałam że odbiorę marianeczkę i podtrzymuję
autko mam 5 osobowe-a jedzie nas 4-ka(Ania chyba jedzie ze mną?????)
więc możemy zrobić tak że dojedziemy z mrową i jej rodzinką do piotrkowa
i tam się porzesiadamy
tak żeby każde dziecko było z rodzicem, mrowa siadzie do nas a marianeczka z Tysiem do mrowowego autka
tylko musimy zgadać się co do godziny,
myślę że  będziemy w Piotrkowie koło 11 (jeśli wyjedziemy o 8)

co do komarów to dopiero coś muszę kupić,

reklama
Dziewczyny jestescie wspaniale. Oczywisice Loli, ze jade z Toba. Zagadam do ciebie na gadzie, albo zadzwonie. Wzruszylyscie mnie bardzo. ;D Jestescie Kochane. Ja oczywiscie obiecuje, ze wszystko pooddaje, tylko po wyjezdzie jak Tomek wezmie wyplate. Loli polowe za podroz ci oddam. Z Toja tez sie rozlicze. I Mrowa Tobie tez bardzo dziekuje :-* :-* :-* :-* :-*
Juz sie was nie moge doczekac.

Do góry