reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
magdabial strasznie mi przykro!!! :( :( :( :( .A co do płatności to nie sądzę żeby trzeba było płacić jak nie pojedziesz.

To się nam troszkę wykruszyło

1. toja+ Marek
2. margot + Jasiek
3. marianeczka
4. loli
5. mrowa + Łukasz
6. Ania29 ???????
7. giza + Witek
8. ziuta + Paweł
9. agusia

reklama
Madzia kiepsko ale w sumie masz rozsądną panią doktor i faktycznie jak się zastanowić to różni ludzie się trafiają w pociągach, a i  sama podróż może bardziej zaszkodzić małemu.

Kaską się nie martw może się stanie cud i któraś z nas wskoczy na Twoje miejsce

przepraszam, że tak truję - jadę z Pawłem, mam tylko nadzieję że to nie kłopot z rezerwacją ani z niczym

jejku...agusia ...przepraszam...!!!!
musiałam źle skopiować..
wybacz
ostatnio jestem strasznie wymeczona pracą i jakoś tak przeoczyłam

1. toja+ Marek
2. margot + Jasiek
3. marianeczka
4. loli
5. mrowa + Łukasz
6. Ania29 ?
7. giza + Witek
8. ziuta + Paweł
9. agusia + Paweł

no to teraz trza robić listę prowiantów! he he he!
liczę na fajną pogodę i ognisko! tylko cosik w telewizorni zapowiadają deszczyk! :mad: :mad: :mad:

a ja dziś słyszałam że od piątku ocieplenie i poprawa pogody
nie przyjmuje do wiadomości że będzie tak jak dziś (zimno i deszczowo)
Mężuś mi już autko przygotowuje, pakowanie dopiero w piątek, bo na razie czasu na to nie mam.

reklama
oj! tak tak! to twój telewizor loli na pewno lepszy jest i bardziej wiarygodne informacje przekazuje! ;) :laugh: i ja mu wierzę! ;D ;D ;D

Do góry