reklama
margot
Mamma Mia!
Asiuleks myślę, że większości pasuje 26 więc i tak w głosowaniu by wygrał - zatem możesz powiedzieć mężowi, żeby rezerwował termin. Co do miejsca, to jestem zdecydowanie za opcją centrum i bynajmniej nie ze względu na własną wygodę, bo dam radę dojechać i w góry i nad morze ale prawda jest taka, że jak wybierzemy północ to będą dziewczyny z północy i może ktoś z centrum, jak południe - to analogicznie - więc centrum jest najbardziej "sprawiedliwe" i daje też szansę na największą ilość uczestniczek. A o to w końcu chodzi.
cześć
wygląda na to, że 26 maja pasuje większości. Zostałoby jeszcze tylko wybranie miejsca.
Może warto zrobić listę osób, które są chętne, żeby było wiadomo ile miejsc potrzebujemy. No i będzie można stwierdzić, czy przeważa południe czy północ Polski.
no to zaczynam
giza + mąż + Przemko ( Wrocław )
co do miejsca, to okolice Warszawy są dla mnie ok. Bardziej na północ już się nie wybiorę
wygląda na to, że 26 maja pasuje większości. Zostałoby jeszcze tylko wybranie miejsca.
Może warto zrobić listę osób, które są chętne, żeby było wiadomo ile miejsc potrzebujemy. No i będzie można stwierdzić, czy przeważa południe czy północ Polski.
no to zaczynam
giza + mąż + Przemko ( Wrocław )
co do miejsca, to okolice Warszawy są dla mnie ok. Bardziej na północ już się nie wybiorę
reklama