reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
A i czy wszystkim pasuje 26 maja??Bo jak tak to powiem mezowi zeby juz sobie wolne zalatwial. On ma porabana prace to musi sobie wczesniej zaklepac termin.

reklama
chciałam zauwazyc ze ostanio południe pzrewazało na spaotkaniu;-)
wiec chyba bedzie najsprawiedliwiej gdziec w centrum:-)

Asiuleks myślę, że większości pasuje 26 więc i tak w głosowaniu by wygrał - zatem możesz powiedzieć mężowi, żeby rezerwował termin. Co do miejsca, to jestem zdecydowanie za opcją centrum i bynajmniej nie ze względu na własną wygodę, bo dam radę dojechać i w góry i nad morze :-D ale prawda jest taka, że jak wybierzemy północ to będą dziewczyny z północy i może ktoś z centrum, jak południe - to analogicznie - więc centrum jest najbardziej "sprawiedliwe" i daje też szansę na największą ilość uczestniczek. A o to w końcu chodzi.

Mi się 26.05 podoba, ale na 100% nie wiem bo będę między 2 konferencjami, jak dam radę jeszcze myśleć o czymś innym to sie stawimy :cool2:

cześć
wygląda na to, że 26 maja pasuje większości. Zostałoby jeszcze tylko wybranie miejsca.
Może warto zrobić listę osób, które są chętne, żeby było wiadomo ile miejsc potrzebujemy. No i będzie można stwierdzić, czy przeważa południe czy północ Polski.

no to zaczynam

giza + mąż + Przemko ( Wrocław )
co do miejsca, to okolice Warszawy są dla mnie ok. Bardziej na północ już się nie wybiorę

reklama
ja, Gosia i Paweł? (hm... jesli nie będzie w delegacji), Radom
a okolice Warszawy jak najbardziej mi pasują.

Do góry