reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to kiedy spotkanie?

JESZCZE RAZ

• Wszystkich głosujących
    18
My również kolo 13 ,o 9.00 wyjeżdżamy.
Zaczęłam się pakować.
Zabierzcie książeczki zdrowia i ubezpieczenia-nidgy nie wiadomo co będzie - jeszcze jak te dzieci teraz tak chorują......mam nadzieje że nam nadzieję że już żaden brzdąc nie wytnie numeru z choroba.

reklama
cześć,
no tak, książeczka zdrowia. Nie pomyślałam o tym. Jeszcze nawet nie zaczęłam sie pakować. Pewnie zacznę, jak Przemka położę spać.
A ja mam trochę inne pytanie. Czy sa jakieś plany co do niedzieli? Czy trzeba opuścic ośrodek do jakiejś konkretnej godziny?
Pozdrawiam
Giza

No ja myslę że posiedzimy, tak do 15. Ja chciałabym dać Miłoszowi obiadek jeszcze w ośrodku.
Kobieta nic nie mówiła że mamy opuścić domki o jakieś konkretnej godzinie.
Jeszcze będę dziś do niej dzwonić ,żeby ją poinformować o zmianach-bo już nie 16 a 10 osób jedzie.
Wypytam co i jak.

dziewczyny, moja mama sie zastanawia, mysle, ze da sie cos wynegocjowac. ja moglabym przyjechac takim pks-em, co jest o 12.50 w belchatowie, tam bym sie z ktoraz z was umowila. ostatni pks do lodzi odjezdza o 21.05, moglabym nim wrocic, chyba, ze bede musiala wczesniej.
margot - dzieki za propozycje odwiedzienia. kochana jestes.
loli - dowiedz sie please czy osoby rezygnujace z noclegu musza pokryc jego koszt, zalzy mi na tej info, bo musze sie zapozyczyc i nie wiem na jaka sume (dzis wydalam 60 zl na leki :()

Marianeczka - zaczynam telepatycznie hipnotyzować Twoją mamę, żeby się zgodziła... a noclegiem się nie przejmuj, naprawdę w razie czego ja stawiam i odbiję to sobie na Tobie, gdy nadejdą dla Was bogatsze czasy. :)

Loli jeszcze rzecz najwazniejsza. Bo ja nie mam tego fotelika. Bedziesz mogla wziasc fotelik twojej przyjaciolki??
Zupelnie o tym zapomnialam
::)

marianeczka płacić nie musisz.....kobieta wie że będzie nocowało tylko 10 osób
Aniu fotelik już spakowany , przyślij mi sms-em adres zamieszkania

W domkach jest czajnik ale taki na gaz, nie elektryczny.
Jest też posciel ,lodówka,
będzie przygotowany grill ale nie ma węgla ani brykietu -trzeba kupić- ale raczej nastawiamy się na ognisko :)
marianeczka jesli nie ma Cię kto odebrać do zadzwoń do mnie lub do Ani , My będziemy w Piotrkowie koło 12-13, to możemy Cię porwać.

dojazd-w Szczercowie trzeba skręcic wlewo za żółtym mostem , potem 1,5 km traktem i będzie tablica"Gospodarstwo Agro Ania", klucze są u sąsiada Pana Jana Kaczmarskiego.

reklama
sluchajcie, moja mama sie juz zgodzila czekam jeszcze na odpowiedz resciowej, ktora ma ja zmienic po poludniu.
jesli sie uda bede w belchatowie, na dworcu pks o 13.35. niestety nie moge sie z nikim porozumiec bo nie mam nic na karcie :) pozostaje droga babyboomowa.

Do góry