reklama
margot
Mamma Mia!
Chyba czas już coś zdecydować w tej sprawie, bo zaraz trzeba będzie rezerwować... Przypominam - spotkanie ma się odbyć w Bełchatowie, wynajmujemy gospodarstwo agroturystyczne (lub coś na kształt). Koszt około 20 zl za nockę. Wiekszość zjawia się z dziećmi i osobami towarzyszącymi.
Głosujmy zatem, i proponuję, żeby jeśli nie robi Wam dużej różnicy, który termin, wybierać opcję "wszystko jedno". Zsumujemy potem te głosy z głosami na konkretne terminy, i dzięku temu to co wybierzemy będzie satysfakcjonujące dla największej liczby osób.
Głosujmy zatem, i proponuję, żeby jeśli nie robi Wam dużej różnicy, który termin, wybierać opcję "wszystko jedno". Zsumujemy potem te głosy z głosami na konkretne terminy, i dzięku temu to co wybierzemy będzie satysfakcjonujące dla największej liczby osób.
zaznaczyłam, że oba mi pasują, ale muszę się przyznać, że 31 maja mój chrześniak ma urodziny i nie wiem kiedy je organizują....
gdyby się okazało, że imprezka koliduje ze spotkaniem, to mam nadzieję, że uda mi się jakoś z niej wykręcić : ;D
gdyby się okazało, że imprezka koliduje ze spotkaniem, to mam nadzieję, że uda mi się jakoś z niej wykręcić : ;D
marianeczka
persona non grata
dla mnie - oba ok.
reklama