reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to i owo o marcóweczkach

mialam poczekac z przedstawieniem sie do wizyty u lekarza, n oale niech bedzie jzu teraz ;-)
U lekarza jzu bylam, ale nie u mojego - nie myslcie ze jeszcze nie bylam wcale :-D Z maluszkiem wszystko ok :-) a do mojego pojde za jakies 2 tygodnie zeby od razu zrobic badanie przeziernosci karku.

mieszkam w Gdansku, pracuje jako nauczyciel klas I-III i mam wspanialego majowego synka Jasia :-)
Co to jest za badanie?:zawstydzona/y:

reklama
no to o ktorym dziewczyny pisaly wczesniej - to genetyczne czy jakos tak - ja je nazywam inaczej :-) to ktore sie robi miedzy 11 a 14 tygodniem

http://www.drpiekarski.com/index.php?id=11

tu jest wyjasnione - wzielam z peirwszej lepszej strony - nie znam i nie reklamuje tego lekarza :-D

Ostatnia edycja:
Witam. Pozstanowiłam założyć nowy wątek. Tutaj mozemy pisać ile dni pozostało do narodzin naszych bobasków... to może ja zaczne. ;-)
U nas jeszcze 215 dni, a czuje się jakbym już za chwilę miała urodzić! Dziwne wrażenie. :tak:

Zapraszm do pisania. :-)
Pozdrawiam. :-)

Witam wszystkie Marcowe Mamusie:tak:
Nazywam sie Renata i od ponad 3 lat mieszkam w Anglii, jestem ogrodnikiem z zawodu i zamilowania. Z moim M jestesmy malzenstwem prawie dwa lata, mamy synka Mateuszka i na poczatku marca spodziewamy sie numeru 2, chcielibysmy bardzo dziewczynke tym razem, ale co bedzie to bedzie, grunt to zdrowie:-) pozdrawiam Was wszystkie i bardzo chetnie bede tutaj zagladala;-)

Witam wszystkie mamy przyszłe i obecne.
Nazywam się Monika i razem z moim mężem jesteśmy 6 lat po ślubie. O maleństwo staraliśmy się ponad 3 lata (miałam wiele problemów gin)
Teraz zaczynam 9 tydzień i jeszcze nie do końca mogę uwierzyć, że jestem w ciąży. Mam wiele obaw i czuję się nieco w szoku (pozytywnym).
Miło mi będzie tu zaglądać w następnych tygodniach ciąży i poczytać, co piszecie.
Pozdrawiam was bardzo milutko
i trzymam za Wasze zdrówko kciuki by wszystkim nam się udało
=)

Witam wszystkie Marcowe Mamusie:tak:
Nazywam sie Renata i od ponad 3 lat mieszkam w Anglii, jestem ogrodnikiem z zawodu i zamilowania. Z moim M jestesmy malzenstwem prawie dwa lata, mamy synka Mateuszka i na poczatku marca spodziewamy sie numeru 2, chcielibysmy bardzo dziewczynke tym razem, ale co bedzie to bedzie, grunt to zdrowie:-) pozdrawiam Was wszystkie i bardzo chetnie bede tutaj zagladala;-)

Witam wszystkie mamy przyszłe i obecne.
Nazywam się Monika i razem z moim mężem jesteśmy 6 lat po ślubie. O maleństwo staraliśmy się ponad 3 lata (miałam wiele problemów gin)
Teraz zaczynam 9 tydzień i jeszcze nie do końca mogę uwierzyć, że jestem w ciąży. Mam wiele obaw i czuję się nieco w szoku (pozytywnym).
Miło mi będzie tu zaglądać w następnych tygodniach ciąży i poczytać, co piszecie.
Pozdrawiam was bardzo milutko
i trzymam za Wasze zdrówko kciuki by wszystkim nam się udało
=)
Witajcie marcóweczki:tak::-) Życze spokojnej ciązy i zapraszam na wątek: Marzec 2010:tak::-)

Witam.. ;) jestem tutaj Nowa;) Forum poleciła mi kuzynka... ;) Jestem w 8 tygodniu ciąży ;) termin mam na 23 marca 2010 ;) ostatnio na wizycie lekarz powiedział mi że nie wie czy nie będą bliźniaki.. ale jest to nie potwierdzone ;) ostatecznie czy tak czy nie dowiem się na następnej wizycie.. :) Mam Na imie Monika mam 20 lat ;) i witam Was wszystkich serdecznie;* :)

reklama
witam serdecznie drogie marcóweczki...

Mam na imię Marta , mam 29 lat mieszkam na wsi pomiedzy Łukowem, a Radzyniem Podlaskim woj.lubelskie. Z zawodu ekonomista, ale tak mi sie zycie ułozyło , ze od 2 lat jestem nauczycielem języka angielskiego w szkole sredniej. Niedługo minie nasza 1 rocznica ślubu. to nasze pierwsze wytęsknione i wymarzone dziecko_Obecnie jestem w 11 tygodniu ciąży i znosze ją dość dobrze poza tym, że dopadła mnie ostra anemia i infekcja.
Jesteśmy w trakcie budowy domku, co daje mi dużo energii i checi do działania.Jak dobrze pójdzie, to wraz z narodzinami dziidziusia, wprowadzimy się do naszego własnego kącika. a co poza tym, lubię to co większośc kobietek. Przyjemnośc sprawia mi czytanie, gotowanie, podróże, spacery, zakupy , masę rzeczy...

Pozdarwiam Was mocno i życzę wspaniałych, spokojnych, uśmiechnietych 9 m-cy

Do góry