jak ktoś dobrze nazwijmy to fizjologicznie przechodzi ciąże to nie zawsze przywiązuje wagę do takich spraw dlatego c niektórzy mi się dziwią że przesadzamy z lekami badaniami ....ale te osoby nie straciły dziecka....
reklama
blueberry77
Podwójna Marcówka :)
Choroba genetyczna może się przytrafić każdemu, nawet jeżeli ciąża przebiega bez problemu. Pewnie, że niewiele można na to poradzić, ale można się przygotować psychicznie, wybrać odpowiedni szpital, gdzie się dobrze zaopiekują maluchem po porodzie... A jak rodzice się dowiadują po porodzie, że dziecko jest chore, to jest szok, depresja, odrzucenie dziecka i nie wiadomo co jeszcze... Dlatego ja uważam, że badania prenatalne są potrzebnejak ktoś dobrze nazwijmy to fizjologicznie przechodzi ciąże to nie zawsze przywiązuje wagę do takich spraw dlatego c niektórzy mi się dziwią że przesadzamy z lekami badaniami ....ale te osoby nie straciły dziecka....
malutka6661
Początkująca w BB
Ja również zamierzam swojego Fasola nr 1 wydać na świat w marcu (albo raczej to on się zamierza wydać na świat) -przynajmniej tak mi wychodzi z obliczeń :-)
Również siedzę za granicą -Anglia.
Życzę powodzenia wszystkim przyszłym mamom i Fasolkom
Również siedzę za granicą -Anglia.
Życzę powodzenia wszystkim przyszłym mamom i Fasolkom
malutka6661
Początkująca w BB
Jak już się wszystkie prezentują to nie będę gorsza -co mi tam :-)
Paulina, 22 lata. Pochodzę z Koszalina, choć od kwietnia przebywam w Anglii (ehh... ta miłość ) Fasol mój (potomek lub potomkini ;-) numer jeden) przyjdzie na świat jakoś w marcu. Ponieważ zamierzam rodzić i przebywać w UK czeka mnie trochę językowych przepraw, ale myślę, że dam radę.
Uwielbiam muzykę, film, książki i wszelkiego rodzaju sztukę (taka wariatka-artystka).
Mieszkam sobie z połówkiem moim drugim, kotem dochodzącym i w zasadzie z Fasolem poniekąd również :-)
Jeśli są jakieś przyszłe mamy z UK -odzywajcie się -będzie nam raźniej
Paulina, 22 lata. Pochodzę z Koszalina, choć od kwietnia przebywam w Anglii (ehh... ta miłość ) Fasol mój (potomek lub potomkini ;-) numer jeden) przyjdzie na świat jakoś w marcu. Ponieważ zamierzam rodzić i przebywać w UK czeka mnie trochę językowych przepraw, ale myślę, że dam radę.
Uwielbiam muzykę, film, książki i wszelkiego rodzaju sztukę (taka wariatka-artystka).
Mieszkam sobie z połówkiem moim drugim, kotem dochodzącym i w zasadzie z Fasolem poniekąd również :-)
Jeśli są jakieś przyszłe mamy z UK -odzywajcie się -będzie nam raźniej
missiiss1301
Kochamy Cię Antosiu :*
to nr do doktora bilskiego w opolu 605106916
Nazywam się Beatrycze, ale wole jak wołaja na mnie Becia. ;-)Lat mam 24. Studiuje na kierunku pedagogiczym opiekuńczo wychowawczym z elementami profilaktyki społecznej w Bydgoszczy (dzienne mgr 5 - letnie). Mężatka od roku.
Udało nam się stworzyć nowe życie po pół roku starań. Bardzo się cieszymy. Przez moje dolegliwości (wymioty) mam podrażniony przełyk. :/
Pozdrawiam wszystkie Marcowe Mamy. :-)
Udało nam się stworzyć nowe życie po pół roku starań. Bardzo się cieszymy. Przez moje dolegliwości (wymioty) mam podrażniony przełyk. :/
Pozdrawiam wszystkie Marcowe Mamy. :-)
rybka_24, hehe, też się ździwiłam jak termin wyszedl na 11 marca... to będziemy mieć niespodzianke na rocznicę ślubu, prezent idealny. ;-)
Jesteśmy z Bydgoszczy, ale niestety na 2011 się wyprowadzamy.
pozdrawiam marcowe mamy. ;-)
Jesteśmy z Bydgoszczy, ale niestety na 2011 się wyprowadzamy.
pozdrawiam marcowe mamy. ;-)
Agniesiak85
Fanka BB :)
A ja się wzięłam za paznokcie żelowe i zrobiłam jedną dłoń i odwiedziła nas koleżankaPotem poszliśmy na zakupy i jakoś odechciało mi się druga robicI tak siedzę z jedną
reklama
mysz1978
Fanka BB :)
mialam poczekac z przedstawieniem sie do wizyty u lekarza, n oale niech bedzie jzu teraz ;-)
U lekarza jzu bylam, ale nie u mojego - nie myslcie ze jeszcze nie bylam wcale Z maluszkiem wszystko ok :-) a do mojego pojde za jakies 2 tygodnie zeby od razu zrobic badanie przeziernosci karku.
mieszkam w Gdansku, pracuje jako nauczyciel klas I-III i mam wspanialego majowego synka Jasia :-)
U lekarza jzu bylam, ale nie u mojego - nie myslcie ze jeszcze nie bylam wcale Z maluszkiem wszystko ok :-) a do mojego pojde za jakies 2 tygodnie zeby od razu zrobic badanie przeziernosci karku.
mieszkam w Gdansku, pracuje jako nauczyciel klas I-III i mam wspanialego majowego synka Jasia :-)