reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a ja ma inna propozycje
kilolek i kira na mody :) a kam coz,mozeszznowu sie postrac :) i za jais czas kto wie,moze... a prawo demokracji robi zwoje progow wyborczych tu nie bylo :) przepadlas dwoma glosami bo owe 6 odpadaja, wybor de facto jest pomiedzy za i przeciw.

tak kasiu do wyjasnienia poczynbajac od tego jak Mary na mnie naskoczyla.... wtedy juz powoli przestawalam tam pisac....
i ... nie mam zamiaru wiecej...
wogole nie bede sie wypowiadac na temat co sie tu dzieje ostatnio bo ksiazke byloby moznan napisac, a ze zawsze mowilam otwarcie na kazdy temat to , chyba wlasnie to kogos bolalo....

passi nie , dziekuje za propozycje...
to jest wlasnie przyklad jak dziala pofdforum listopadowe...
jak jedna sonda wychodzi na nie z przewaga glosow 7 to Kasia i tak robi na tak..
a w tym wyopadku jest inaczej...ale przeeciez zanim sie sonda skoncxyla szukalyscie juz kolejnego moda
nawet nie mam zamiaru sie starac o moderatorstwo na listopadowkach , tym bardziej patrzac o wy tu wyprawiacie...
jak tak daleej pojdzie to na tym podforum nie zostanie nikogo....
co mnie wcale nie zszokuje..
jesli chodzi o zachowanie niektorych dziewczyn..., nie milo sie zaskocylam taka nagla zmiana...
mile do czasu.... hmmm w sumie to internet, wkoncu zqwsze mozna udawac kogos milego....

dziwne jest tez to ze na innych temataach nikt nie ma takiego problemu do mnie ani do innych moderatorow...
i przykro mi ze niektore osoby musza tu trzymac jezyk za zebami , bo chca pisac ale boja sie odezwac zeby nie zostaly pojechane... i zrownane z blotem...
po prostu paranoja....
szkoda slow... ciesze sie ze bylam jaka bylam... i ze nie podlizywalam sie do innych jak niektore z was...

aha napisalam juz do adminki zeby mi wylaczyla funkcje w waszych tematach...

z jednej strony sie ciesze ze odchodze z wiadomych powodow , a z drugiej troche mi szkoda....ale na ten temat juz sie nie wypowiem...
i na zaden w tym dziale

ps,dziekuje tym co na mnie glosowali i sa ze mna w stalym kontakccie :)

Ostatnia edycja:
Kam - no szczerze mowiac czym innym (gatunkowo) jest dla mnie glosowanie na moda a czym innym glosowanie na temat watkow czy tematow. Mysle ze trudno ci zrozumiec ze mi chodzi jedynie o funkcje. O to ze, w mojej opinii, naprawde nie nadajesz sie na moderatora. To ze cie nie lubie to zupelnie inna sprawa - jakby niezalezna i wynikajaca z innych pobudek.

Wow, jeden wieczór mnie nie było a tutaj takie szaleństwo ;D
Może jakaś z dziewczyn chce po prostu być modem? Po co nam kolejne sondy i terminy? Kira? Ja także jestem z Tobą chociażby z tego powodu, żeś kreatywna kobieta, zawsze masz coś mądrego do powiedzenia, jesteś miła i nie jesteś aktywna w sprzeczkach, które nie mają sensu ;P

Wow, jeden wieczór mnie nie było a tutaj takie szaleństwo ;D
Może jakaś z dziewczyn chce po prostu być modem? Po co nam kolejne sondy i terminy? Kira? Ja także jestem z Tobą chociażby z tego powodu, żeś kreatywna kobieta, zawsze masz coś mądrego do powiedzenia, jesteś miła i nie jesteś aktywna w sprzeczkach, które nie mają sensu ;P

ula
no miod na moje uszy;) mow mi jeszcze:D

ok, jesli wszyscy sa za ja sie zgadzam, jesli nie bede dawala rady po prostu zrezygnuje moze tak byc?

w pierwszym poscie urodziny/imieniny stworzylysmy suwaczki z urodzinami dla ulatwienia, nie wpisani zainteresowani prosze sie zglaszac do mnie:)

https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2009-f289/urodziny-imieniny-sto-lat-42583/

reklama
Kira modem :) YUPI!! Ja jestem za
i pomysł z suwaczkami super
edit: tylko się poczułam pominięta

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry