reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
a ja ma inna propozycje
kilolek i kira na mody :) a kam coz,mozeszznowu sie postrac :) i za jais czas kto wie,moze... a prawo demokracji robi zwoje progow wyborczych tu nie bylo :) przepadlas dwoma glosami bo owe 6 odpadaja, wybor de facto jest pomiedzy za i przeciw.

tak kasiu do wyjasnienia poczynbajac od tego jak Mary na mnie naskoczyla.... wtedy juz powoli przestawalam tam pisac....
i ... nie mam zamiaru wiecej...
wogole nie bede sie wypowiadac na temat co sie tu dzieje ostatnio bo ksiazke byloby moznan napisac, a ze zawsze mowilam otwarcie na kazdy temat to , chyba wlasnie to kogos bolalo....

passi nie , dziekuje za propozycje...
to jest wlasnie przyklad jak dziala pofdforum listopadowe...
jak jedna sonda wychodzi na nie z przewaga glosow 7 to Kasia i tak robi na tak..
a w tym wyopadku jest inaczej...ale przeeciez zanim sie sonda skoncxyla szukalyscie juz kolejnego moda
nawet nie mam zamiaru sie starac o moderatorstwo na listopadowkach , tym bardziej patrzac o wy tu wyprawiacie...
jak tak daleej pojdzie to na tym podforum nie zostanie nikogo....
co mnie wcale nie zszokuje..
jesli chodzi o zachowanie niektorych dziewczyn..., nie milo sie zaskocylam taka nagla zmiana...
mile do czasu.... hmmm w sumie to internet, wkoncu zqwsze mozna udawac kogos milego....

dziwne jest tez to ze na innych temataach nikt nie ma takiego problemu do mnie ani do innych moderatorow...
i przykro mi ze niektore osoby musza tu trzymac jezyk za zebami , bo chca pisac ale boja sie odezwac zeby nie zostaly pojechane... i zrownane z blotem...
po prostu paranoja....
szkoda slow... ciesze sie ze bylam jaka bylam... i ze nie podlizywalam sie do innych jak niektore z was...

aha napisalam juz do adminki zeby mi wylaczyla funkcje w waszych tematach...

z jednej strony sie ciesze ze odchodze z wiadomych powodow , a z drugiej troche mi szkoda....ale na ten temat juz sie nie wypowiem...
i na zaden w tym dziale

ps,dziekuje tym co na mnie glosowali i sa ze mna w stalym kontakccie :)

Ostatnia edycja:
Kam - no szczerze mowiac czym innym (gatunkowo) jest dla mnie glosowanie na moda a czym innym glosowanie na temat watkow czy tematow. Mysle ze trudno ci zrozumiec ze mi chodzi jedynie o funkcje. O to ze, w mojej opinii, naprawde nie nadajesz sie na moderatora. To ze cie nie lubie to zupelnie inna sprawa - jakby niezalezna i wynikajaca z innych pobudek.

Wow, jeden wieczór mnie nie było a tutaj takie szaleństwo ;D
Może jakaś z dziewczyn chce po prostu być modem? Po co nam kolejne sondy i terminy? Kira? Ja także jestem z Tobą chociażby z tego powodu, żeś kreatywna kobieta, zawsze masz coś mądrego do powiedzenia, jesteś miła i nie jesteś aktywna w sprzeczkach, które nie mają sensu ;P

Wow, jeden wieczór mnie nie było a tutaj takie szaleństwo ;D
Może jakaś z dziewczyn chce po prostu być modem? Po co nam kolejne sondy i terminy? Kira? Ja także jestem z Tobą chociażby z tego powodu, żeś kreatywna kobieta, zawsze masz coś mądrego do powiedzenia, jesteś miła i nie jesteś aktywna w sprzeczkach, które nie mają sensu ;P

ula
no miod na moje uszy;) mow mi jeszcze:D

ok, jesli wszyscy sa za ja sie zgadzam, jesli nie bede dawala rady po prostu zrezygnuje moze tak byc?

w pierwszym poscie urodziny/imieniny stworzylysmy suwaczki z urodzinami dla ulatwienia, nie wpisani zainteresowani prosze sie zglaszac do mnie:)

https://www.babyboom.pl/forum/dzieci-urodzone-w-listopadzie-2009-f289/urodziny-imieniny-sto-lat-42583/

reklama
Kira modem :) YUPI!! Ja jestem za
i pomysł z suwaczkami super
edit: tylko się poczułam pominięta

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry