Kiedyś na jakimś forum(nie pamietam gdzie) była taka opcja ze widzało sie aktywne osoby, na koncu głównej strony było wyszczególnione. Czy u nas tez by tak można??
ilona obok kazdego nicka sa kropki, jak ktos jest zielony to jest zalogowany
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kiedyś na jakimś forum(nie pamietam gdzie) była taka opcja ze widzało sie aktywne osoby, na koncu głównej strony było wyszczególnione. Czy u nas tez by tak można??
albo a glownej stronie forum masz nicki ale WSZYSTKICH użytkowników ForumKiedyś na jakimś forum(nie pamietam gdzie) była taka opcja ze widzało sie aktywne osoby, na koncu głównej strony było wyszczególnione. Czy u nas tez by tak można??
ilona obok kazdego nicka sa kropki, jak ktos jest zielony to jest zalogowany
albo a glownej stronie forum masz nicki ale WSZYSTKICH użytkowników Forum
Pisałam z Adminka o tym powiedziaa zebyśmy sie wstrzymały z wyborem moderatora ale na jak dlugo nie wiem... rozumiem ze mam pisac z pytaniem co dalej ... ?Czy juz mozemy napisac do Admina o nowe moderatorki?
no wiesz wszytskiego sama nie doczytam ... w week mało siedze i nie wiem co sie dzieje doczytuje tylko te watki co mnie interesuja reszty nei ma szans ... <taka produkcja jestescie ;-)> pozatym wyjezdzam w Sobote na tydzien wiec mnie nie bedzie ;/Kasiula czy masz za duzo pracy?? Moze kolejne moderatorki nie sa potrzebne?? Nie to zebym była przeciwna ale jesli dajesz rade to po co.
napisz napisz :-)Pisałam z Adminka o tym powiedziaa zebyśmy sie wstrzymały z wyborem moderatora ale na jak dlugo nie wiem... rozumiem ze mam pisac z pytaniem co dalej ... ?