reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
a to ma byc jakies głosowanie czy co bo już nienadążam ???
bo z tego co wiem Kilolek tez się zgodziła :-) na moderowanie

reklama
tak kasiu do wyjasnienia poczynbajac od tego jak Mary na mnie naskoczyla....

JA? :eek:
Nie naskoczyła tylko skrytykowała, a że ty krytyki nie potrafisz przyjąć na klate to już inna kwestia. I żaden to fałsz bo to że ktoś dla drugiej osoby jest miły świadczy o pozytywnym podejściu do życia i ludzi, a chodziło o PREDYSPOZYCJE do moderowania.
Np. Obiektywnie rzecz ujmując ja się nie nadaję bo brak mi systematyczności w zaglądaniu na forum. Ty się nie nadajesz (w mojej opini) bo.... j.w....
Zresztą juz nie raz ci mówiłam że jestes przewrazliwiona na swoim punkcie... :sorry:

Kam wiesz darze Cie sympatia nazwijmy to internetowa , ale trche sie dziwie... mi po takich akcajch nie chciałoby sie byc juz modem , w takiej atmosferze dziekuje.. Moze faktycznie sie nie sprawdziłas , ale to nie znaczy , ze jestes gorsza po prostu nie wszyscy sie nadaja na taka funkce np.ja...

Kira super pomysł

reklama
Kiedyś na jakimś forum(nie pamietam gdzie) była taka opcja ze widzało sie aktywne osoby, na koncu głównej strony było wyszczególnione. Czy u nas tez by tak można??

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry