reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
wiem wiem tylko beda czasy ze w ogole tu nie zagladne;/ a martolinka? kilolek? etna?

dzieki :))))
nie, nie, nie ja tam sie nie nadaje :-), ale dzieki

ja też jestem za pass na prezydenta!!!!

Kasiula gdzie ty znikasz??? to jakas choroba moderatorow hihihi

reklama
ej, bo zaraz wyjdzie ze rok czekalam na nominacje :p

szczerze mowiac raczej odpadam w przedbiegach - mam zdecydowanie za malo czasu. Milo mi dziewczyny bardzo ale do obiektywizmu tezmi daaaaaaaaleko :) moze by tak Ize BK? ona jakby madra i rozsadna dziewczyna?

wiem wiem tylko beda czasy ze w ogole tu nie zagladne;/ a martolinka? kilolek? etna?
eee że niby ja? nie, wiem wstrzymam się od głosu w tej sprawie przynajmniej na razie, ale ja nie z tych co by tu z zapałem porządki robiła. Ja to lubie jak forum żyje własnym życiem, jak się mnożą temaciki, jak lekka samowolka panuje (kontrolowana ale bez przesady) więc chyba się nie nadam, ale dzięki.
Jakby ktos chciał pobałaganić to służę ;-)

ej, bo zaraz wyjdzie ze rok czekalam na nominacje :p

szczerze mowiac raczej odpadam w przedbiegach - mam zdecydowanie za malo czasu. Milo mi dziewczyny bardzo ale do obiektywizmu tezmi daaaaaaaaleko :) moze by tak Ize BK? ona jakby madra i rozsadna dziewczyna?
no i wyszło szydło z worka:-D
Iza moze i tak, tylko bardzo dawno jej tu nie było

Ja uwazam ze Passi ani Iza Bk nie powinny byc moderatorem. Stawiam na Kilolka albo lagajka :tak:

dzieki :))))
nie, nie, nie ja tam sie nie nadaje :-), ale dzieki

ja też jestem za pass na prezydenta!!!!

Kasiula gdzie ty znikasz??? to jakas choroba moderatorow hihihi

moim zdaniem powinna być osoba która odwiedza nas CZESTO a nie ciagle !!!! ze jest na bieżąco ...
Iza nie bo ona nas opuscila tak jak i Kamcia ... gdzie indziej sie udziela a u nas nie... wiec po co taki mod? myśle ze Kira byłaby dobrym modem ... nawet jak zajrzy raz na jakiś czas ... i myśle ze nie było by sprzeczek na tle moderatorskim ... kolejna osobą która myśle jest kilolek ona zawsze obiektywnie podchodzi do kazdego ... ale wiem ze nie bedzie chciala ;P

etna... no może np druga ciaza <hahaha>

a moze 2 modów moze komus nie pasuje ze ja jestem ?? :d i za pare dni bedzie sonda pt "czy kasiiula ma byc modem? :D "

moim zdaniem powinna być osoba która odwiedza nas CZESTO a nie ciagle !!!! ze jest na bieżąco ...
Iza nie bo ona nas opuscila tak jak i Kamcia ... gdzie indziej sie udziela a u nas nie... wiec po co taki mod? myśle ze Kira byłaby dobrym modem ... nawet jak zajrzy raz na jakiś czas ... i myśle ze nie było by sprzeczek na tle moderatorskim ... kolejna osobą która myśle jest kilolek ona zawsze obiektywnie podchodzi do kazdego ... ale wiem ze nie bedzie chciala ;P

etna... no może np druga ciaza <hahaha>

a moze 2 modów moze komus nie pasuje ze ja jestem ?? :d i za pare dni bedzie sonda pt "czy kasiiula ma byc modem? :D "
hehehe powiem jedno - głupia jestes :p

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry