reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pomysl martolinki jak dla mnie ok, ale tez wolalabym na zamknietym :)

reklama
a gdzie wlasciwie teraz sa zdjecia dzieci?
wtym albumie zamknietym ?

wystarczylo poszukac .mam;-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny dostalam opninię na temat spisu tresci kulinarii , że jest bez sensu...
mam to usunac?? bo jesli tak to mogę to zrobić za chwilę

Kamcia jak cos to nie bez sensu tylko ze mozna ta LISTE zrobic w temacie Smakach w 1 poscie ;] a nie oddzielny PRZYKLEJONY temat ,....
bo Twoim zdaniem ze ja sonde przykleiłam zeby wszyscy widzieli i jej szukac nie tzreba bylo <na czas 5 dni> jest bez sensu i "zasmiecanie" a jak ty liste zrobilas to juz jest ok tak ?

...

bez dalszego komentarza ...

ps. martolinka Ja ;] bo sie nie wstydze tego a przypomne ze sama wertowałam 1/3 calego tematu ;]

Ostatnia edycja:
kasia ni pialam nic o zasmiecaniu:szok:
tylko napisałam ze teraz jest porzyklejanych pelno tematow..zresszta róbcie co chcecie moge to usun ac..
ja jak robiłam sonde to nie musiałam jej przyklejac , spis tresci jes po to zeby z łatwoscia moznba bylo znaleźc dany przepis...

a nawet gdybym przykleila coś nowego to zostalabym pojechana przez kilka użytkowniczek a reszta pewbnie siedzialaby cicho..
tak teraz wyglada to forum...
cos się odezwac to nie daj Boże

Ostatnia edycja:
Kasiula mysle , ze dobrze byloby zrobic tak jak piszesz- spis w 1 poscie , uatualniany przez mody:-D
bo juz myslałam , ze spis do kosza ma isc

Ale super te dzieciaczki KAsia ....moda dostałaś i powiało pomysłami jeszcze chce jeszcze :-D

Kam zbastuj trochę ...Kasia dopiero co stawia pierwsze kroki a Ty już wytrzymać nie mozesz zeby uwagi jej nie zwracać...jest modem tak jak Ty ...więc na równym poziomie jesteście...:-p

reklama
cleo przepraszam , ale wszystkie jestesmy na rownym poziomie..
to ze ja czy Kasia ma moda nie znaczy ze jeste,smy wyższe od was... chyba co nie??

tu nie chodzi o stawianie poierwszych kroków....

a po 2 z czym mam zbastowac??
zadalam tylko pttanie czy mam to usunąc skoro jest bez sensu...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry