reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

to co ważne: REGULAMIN, OGŁOSZENIA

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pomysl martolinki jak dla mnie ok, ale tez wolalabym na zamknietym :)

reklama
a gdzie wlasciwie teraz sa zdjecia dzieci?
wtym albumie zamknietym ?

wystarczylo poszukac .mam;-)

Ostatnia edycja:
dziewczyny dostalam opninię na temat spisu tresci kulinarii , że jest bez sensu...
mam to usunac?? bo jesli tak to mogę to zrobić za chwilę

Kamcia jak cos to nie bez sensu tylko ze mozna ta LISTE zrobic w temacie Smakach w 1 poscie ;] a nie oddzielny PRZYKLEJONY temat ,....
bo Twoim zdaniem ze ja sonde przykleiłam zeby wszyscy widzieli i jej szukac nie tzreba bylo <na czas 5 dni> jest bez sensu i "zasmiecanie" a jak ty liste zrobilas to juz jest ok tak ?

...

bez dalszego komentarza ...

ps. martolinka Ja ;] bo sie nie wstydze tego a przypomne ze sama wertowałam 1/3 calego tematu ;]

Ostatnia edycja:
kasia ni pialam nic o zasmiecaniu:szok:
tylko napisałam ze teraz jest porzyklejanych pelno tematow..zresszta róbcie co chcecie moge to usun ac..
ja jak robiłam sonde to nie musiałam jej przyklejac , spis tresci jes po to zeby z łatwoscia moznba bylo znaleźc dany przepis...

a nawet gdybym przykleila coś nowego to zostalabym pojechana przez kilka użytkowniczek a reszta pewbnie siedzialaby cicho..
tak teraz wyglada to forum...
cos się odezwac to nie daj Boże

Ostatnia edycja:
Kasiula mysle , ze dobrze byloby zrobic tak jak piszesz- spis w 1 poscie , uatualniany przez mody:-D
bo juz myslałam , ze spis do kosza ma isc

Ale super te dzieciaczki KAsia ....moda dostałaś i powiało pomysłami jeszcze chce jeszcze :-D

Kam zbastuj trochę ...Kasia dopiero co stawia pierwsze kroki a Ty już wytrzymać nie mozesz zeby uwagi jej nie zwracać...jest modem tak jak Ty ...więc na równym poziomie jesteście...:-p

reklama
cleo przepraszam , ale wszystkie jestesmy na rownym poziomie..
to ze ja czy Kasia ma moda nie znaczy ze jeste,smy wyższe od was... chyba co nie??

tu nie chodzi o stawianie poierwszych kroków....

a po 2 z czym mam zbastowac??
zadalam tylko pttanie czy mam to usunąc skoro jest bez sensu...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry