reklama
wiolka_1982
Fanka BB :)
Ja dawałam biogaje 3 dni, raz 5 kropli, wczoraj tak się meczyk i prężył że nie wiem czy nie nasiliło. Dziś nie dalam maly spokojniejszy. Jutro znowu dam i zobacze. Kupilam tez delicol ale póki co nie dalam
milusia21
ja przez noc i dziś dzień nie dawałam dziś delicolu i stwierdzam że lepiej dawaćwięc kupiliśmy kolejny(już trzeci)-przynajmniej u nas jest różnica-mała niespokojna-w sumie nie płacze bo ona bardzo mało ogólnie płacze ale marudzi i zaczęła coraz mocniej ulewać...
P
Pustiszi
Gość
Wróciliśmy!! a wiec mały jest za gruby o pol kilo może byc tak ze mleczko ciężkie i on sobie nie radzi z trawieniem
Wiec jak najbardziej zmieniamy mleczko na hipp comfort i kupiłam jeszcze ekstrakt z hippa z rumianku koperku i anyż fajna sprawa 1/4 małej łyżeczki na 100ml i bez cukru !!
Krostki na twarzy i torsie czy delolcie to jest trądzik (moje hormony jeszcze ma)
Żelazo mam próbował niestety mu dawać po kropelce chociaż do tego ekstraktu albo kupić glukozę i dodać
Co tam jeszcze a glutki wyjmowac oczyszczać nosek osluchowo czysto kropelki sab simplex dalej bo nic innego nie ma ale z pl mi na pt dojdzie paczka tam mam zaopatrzenie co wiecej a za ręce wisiał za nogi wisiał do góry nogami szok za rękę i nogę wisiał, chodził po kozetce uuuuuh dużo tych badań, a co do bigai dawać ale ona mówiła szukać bardziej mleka a nie kropli no ale będę dawała grunt to to ze dziecko idzie na dietę wiecej pic mniej jeść i miejmy nadzieje duże sie ureguluje wszystko
Wiec jak najbardziej zmieniamy mleczko na hipp comfort i kupiłam jeszcze ekstrakt z hippa z rumianku koperku i anyż fajna sprawa 1/4 małej łyżeczki na 100ml i bez cukru !!
Krostki na twarzy i torsie czy delolcie to jest trądzik (moje hormony jeszcze ma)
Żelazo mam próbował niestety mu dawać po kropelce chociaż do tego ekstraktu albo kupić glukozę i dodać
Co tam jeszcze a glutki wyjmowac oczyszczać nosek osluchowo czysto kropelki sab simplex dalej bo nic innego nie ma ale z pl mi na pt dojdzie paczka tam mam zaopatrzenie co wiecej a za ręce wisiał za nogi wisiał do góry nogami szok za rękę i nogę wisiał, chodził po kozetce uuuuuh dużo tych badań, a co do bigai dawać ale ona mówiła szukać bardziej mleka a nie kropli no ale będę dawała grunt to to ze dziecko idzie na dietę wiecej pic mniej jeść i miejmy nadzieje duże sie ureguluje wszystko
vinga89
mamusia syneczków
Pustiszi to miejmy nadzieję, ze teraz się wszystko ureguluje. a te krostki wasze jak wyglądają? bo my też coś dostaliśmy i gdybam co to jest
P
Pustiszi
Gość
Drobniutkie czerwone, niektóre ale na buzi robią sie ropne aleja dwie takie na brodzie i policzku... Najwiecej nas kronikach policzkach sZyjce i ramionach a od pępka w dół zero nic nie ma
KaJa8414
No właśnie u nas też zasypało główkę krotkami. Najbardziej czółko. Z ropnych zrobiły się takie jakby żółte strupki( tak jakby ta zawartość wyschła). Na główce tez ma we włoskach, na policzkach kilka, szyi i brodzie. Nie wiem czy to potówki czy hormonalne i co z tym robić. Dziś przetarłam Mu buziunie nadmanganianem potasu i nie smarowałam niczym, żadną oliwką ani kremem. Zauważyłam, że na noc one bledną i widać je pod światło a w ciągu dnia skóra jest czerwona.
dona_76
Pustiszi to ile wazy twoj maluszek ze ma nadwage i trzeba go ograniczac. moj wczoraj wazony ma 4700g 59cm (2miesiace) i nic nie mowily ze za duzo, a urodzil sie 3070 i 51cm. a co do tego podnoszenia to jestem w szoku bo mojego tylko do gory podnosza za raczki i nic nie mowia ale ja widze ze jemu ta glowka zostaje w tyle wtedy i troszke sie martwie ze on ma malo sily ale jak poloze go na brzuszek i ma cwiczyc to kilka razy podziobie glowka, uda mu sie niekiedy podniesc i utrzymac ale on jest leniwy i zaraz zaczyna plakac i wtedy juz nic nie cwiczy.
Marika30708
Fan(ka)
PUSTISZI olala ile tych dziwnych badan. A wlasnie ile wazy synek. Ile przytyl od tego spadku wagi przy wypisie?
DONA Laura przy wypisie warzyla 2760g 54cm a w 6 tyg 4180g i 59cm. A z tym podnoszenirm to Laura eczrsnie zaczela bo jak mials tydzien to lezac na brzuchu podnosila glowe i tak dziubala.
Mysle, ze to indywidualne i nie ma co sie martwic
MILUSIA oj Laura tez chlustala strasznie Daje jej Debridat. 2 dni bylo jeszcze gorzej a teraz juz lepiej
DONA Laura przy wypisie warzyla 2760g 54cm a w 6 tyg 4180g i 59cm. A z tym podnoszenirm to Laura eczrsnie zaczela bo jak mials tydzien to lezac na brzuchu podnosila glowe i tak dziubala.
Mysle, ze to indywidualne i nie ma co sie martwic
MILUSIA oj Laura tez chlustala strasznie Daje jej Debridat. 2 dni bylo jeszcze gorzej a teraz juz lepiej
Ostatnia edycja:
reklama
P
Pustiszi
Gość
Dona - u mnie to było tak na drzwiach wisiał plakat i dzieci za nogi wiszą pokazuje mojemu m i sie śmiejemy że chyba tak dla żartu to ... przychodzi pediatra i tak osłuchała i zaczyna
za dwie nogi i do góry
za prawą noge prawa reke i do góry (to samo z lewą stroną)
za rączki do góry
pod pachy i huśta uderza w rączki az sie piąstki otworzą i najgorsze:
za jedna noge i do góry i za drugą i do góry ja sie odwróciłam bo mówie nie moge !!
a mały ma miesiąc i przybrał 1,5 kg urodzony 3400 a teraz ma 4900 a wzrost 58 urósł 3 cm
za dwie nogi i do góry
za prawą noge prawa reke i do góry (to samo z lewą stroną)
za rączki do góry
pod pachy i huśta uderza w rączki az sie piąstki otworzą i najgorsze:
za jedna noge i do góry i za drugą i do góry ja sie odwróciłam bo mówie nie moge !!
a mały ma miesiąc i przybrał 1,5 kg urodzony 3400 a teraz ma 4900 a wzrost 58 urósł 3 cm
Podziel się: