reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

"To, co nam mamom spędza sen z powiek" - Dolegliwości maleństw...

ojej jak tak czytam o tych brzuszkach naszych malenstw to widze ze u niektorych jest jeszcze gorzej niz u nas, moj tez strasznie steka w nocy, w dzien nie. na razie podaje infacol ale tez nie wiem chyba bede musiala cos innego wprowadzic

reklama
Moja sie meczyla z kolkami, podawalam infakol na pierdki i nic, dopiero kropelki rozbijajace laktoze w mleku pomogly. Laktoza tez powoduje kolki, tzn jak jest za ciezka dla przetrawienia dla mlodego brzusia. U mojej przeszly kolki kak reka odjal. Wiec moze u niektorych z Was to tez nie koniecznie musza byc gazy?

my po usg bioderek. Wszystko ok. Kolejne za 2 miesiace. Profilaktycznie 1 pielucha tetrowa na pampers. Nie podnosic za nozki. Nie zlaczac ich razem, zawsze szeroko rozwierac na zabke

Pustiszi, a próbowałaś otulaczka? Jeśli suszarka działa to otulaczek może też. Ja dziś zamówiłam, po dzisiejszej nocy i przedpołudniu musiałam coś zrobić.
Może któraś z Was testowała?

Yoanna ja mam otulaczek ale dla mnie to nietrafiony zakup. po pierwsze jeszcze za duży jest na Gabrysia, a po drugie szybko się z niego oswobadza. nie sprawdza się

mojemu ciężko tylko kupkę zrobić, stęka wtedy okropnie. prutaski wylatują bez większego wysiłku

Jeny dziewczyny pomocy mogę delikatnie rozcieczac mm ? Np jak mam wsypać 3 łyżki dać 2,5 ???? Dziecko od 3 rano sie meczy dopiero teraz zrobiło kopke ale dosłownie bobka myślałam ze wyjdzie ze skory ;( co to na zaparcie robić koperkiem w nocy przepajalam i woda cos okropnego :(:( ale to nie koniec bo trochę poszło a on nadal mi stęka na brzuchu ;(

Pustiszi coś mi się kojarzy że Salli pisała że tak robi bo też jej mała miała problem z przetrawieniem mm:-)

reklama
Wiem ze Oliwce Salli pomogla biogaia a u nas ?? .... Eeeh efekt odwrotny od oczekiwanego :( juz szkoda mi slow

Do góry