reklama
Moja sie meczyla z kolkami, podawalam infakol na pierdki i nic, dopiero kropelki rozbijajace laktoze w mleku pomogly. Laktoza tez powoduje kolki, tzn jak jest za ciezka dla przetrawienia dla mlodego brzusia. U mojej przeszly kolki kak reka odjal. Wiec moze u niektorych z Was to tez nie koniecznie musza byc gazy?
Marika30708
Fan(ka)
my po usg bioderek. Wszystko ok. Kolejne za 2 miesiace. Profilaktycznie 1 pielucha tetrowa na pampers. Nie podnosic za nozki. Nie zlaczac ich razem, zawsze szeroko rozwierac na zabke
Marika30708
Fan(ka)
Yoanna wstaw jakis link, bo nie wiem co to jest
vinga89
mamusia syneczków
Yoanna ja mam otulaczek ale dla mnie to nietrafiony zakup. po pierwsze jeszcze za duży jest na Gabrysia, a po drugie szybko się z niego oswobadza. nie sprawdza się
mojemu ciężko tylko kupkę zrobić, stęka wtedy okropnie. prutaski wylatują bez większego wysiłku
mojemu ciężko tylko kupkę zrobić, stęka wtedy okropnie. prutaski wylatują bez większego wysiłku
Marika, np. tu jest: http://m.allegro.pl/motherhood-otulaczek-kolekcja-2013-i3932200213.html
Vinga, dzięki za odp. Kurczę, mogłam to pytanie zadać zanim zamówiłam z drugiej strony u mojej koleżanki się sprawdził, więc może.
Vinga, dzięki za odp. Kurczę, mogłam to pytanie zadać zanim zamówiłam z drugiej strony u mojej koleżanki się sprawdził, więc może.
Ostatnia edycja:
P
Pustiszi
Gość
Jeny dziewczyny pomocy mogę delikatnie rozcieczac mm ? Np jak mam wsypać 3 łyżki dać 2,5 ???? Dziecko od 3 rano sie meczy dopiero teraz zrobiło kopke ale dosłownie bobka myślałam ze wyjdzie ze skory ;( co to na zaparcie robić koperkiem w nocy przepajalam i woda cos okropnego ale to nie koniec bo trochę poszło a on nadal mi stęka na brzuchu ;(
reklama
P
Pustiszi
Gość
Wiem ze Oliwce Salli pomogla biogaia a u nas ?? .... Eeeh efekt odwrotny od oczekiwanego juz szkoda mi slow
Podziel się: