reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

"To, co nam mamom spędza sen z powiek" - Dolegliwości maleństw...

A tu w uk nic sie z pepkiem nie robi..sam odpadl w nocy z 5/6 dobe ..jeszcze kilka dni byl strupek ale juz nic nie ma.

reklama
Siva - jak katar? mam nadzieję, ze szybko przejdzie, cholerka...zdrówka dla Twych dziewczyn!

Laurze pępek odpadł w 9 dzień życia, po solarium, znaczy lampach tych - się wysuszył na wiór! i też nie kazali nam nic robić z nim, myć normalnie jak całe ciało, nawet z pieluchy nie mial wystawać...dziwne, ale kurde udało się jakos

Inomama tu już nawet w szpitalu zaraz po urodzeniu pielęgniarki zawsze tak ubierały małej pampersa że pępek był zasłonięty, razem z kikutem:) A nam odpadł w domu po 8 dniach, ale położna na wizycie trochę mu pomogła, bo dość konkretnie go poruszała:)

Dziewczynki..znowu z problemem:D mój maluch jak wiecie jadl chwile bebilon Comfort..teraz przeszliśmy na zwykly bebilon..i od dwóch dni mam taki problem..maly zaraz po zjedzeniu pręży sie,zaczyna plakac,mlaska jakby miał kapcia ,przelewa mu sie w brzuszku...zaczynam sie zastanawiać czy to nie jest jakas niestrawnodc albo nietolerancja laktozy...:(

Ikasia to samo przerabiamy ... Identycznie tak jak opisujesz jadł alete cos było nie tak przeszliśmy na aptamil i ok wiec może znowu na alete no i dzisiaj koszmar teraz dałam aptamil i mu sie brzuch w końcu uwolnił od powietrza ... Jak na moje oko to wracaj do poprzedniego mleka jak tolerował bo będzie gorzej :/

IKASIA byc moze lepiej zostac przy pierwszej mieszance. A co na to wasz lekarz rodzinny. W sumie to on powinien o tym decydowac. Tylko pytanie czy masz zaufanego

he a mojemu mikołajowi pepek odpadł wczoraj....długo czekałam...ale byl suchy od pielegnacji i jak przestalam go pryskac i odkazac odpadl w 3 dni

reklama
Do góry