reklama
inomama
Fanka BB :)
Siva - jak katar? mam nadzieję, ze szybko przejdzie, cholerka...zdrówka dla Twych dziewczyn!
Laurze pępek odpadł w 9 dzień życia, po solarium, znaczy lampach tych - się wysuszył na wiór! i też nie kazali nam nic robić z nim, myć normalnie jak całe ciało, nawet z pieluchy nie mial wystawać...dziwne, ale kurde udało się jakos
Laurze pępek odpadł w 9 dzień życia, po solarium, znaczy lampach tych - się wysuszył na wiór! i też nie kazali nam nic robić z nim, myć normalnie jak całe ciało, nawet z pieluchy nie mial wystawać...dziwne, ale kurde udało się jakos
Inomama tu już nawet w szpitalu zaraz po urodzeniu pielęgniarki zawsze tak ubierały małej pampersa że pępek był zasłonięty, razem z kikutem A nam odpadł w domu po 8 dniach, ale położna na wizycie trochę mu pomogła, bo dość konkretnie go poruszała
lkasia
Dziewczynki..znowu z problemem mój maluch jak wiecie jadl chwile bebilon Comfort..teraz przeszliśmy na zwykly bebilon..i od dwóch dni mam taki problem..maly zaraz po zjedzeniu pręży sie,zaczyna plakac,mlaska jakby miał kapcia ,przelewa mu sie w brzuszku...zaczynam sie zastanawiać czy to nie jest jakas niestrawnodc albo nietolerancja laktozy...
P
Pustiszi
Gość
Ikasia to samo przerabiamy ... Identycznie tak jak opisujesz jadł alete cos było nie tak przeszliśmy na aptamil i ok wiec może znowu na alete no i dzisiaj koszmar teraz dałam aptamil i mu sie brzuch w końcu uwolnił od powietrza ... Jak na moje oko to wracaj do poprzedniego mleka jak tolerował bo będzie gorzej :/
vinga89
mamusia syneczków
lkasia są takie kropelki Delicol, one są właśnie na nietolerancję laktozy. może wypróbuj
P
Pustiszi
Gość
lkasia są takie kropelki Delicol, one są właśnie na nietolerancję laktozy. może wypróbuj
O to ja nawet nie wiedziałam ze nie trzeba od razu mleka zmieniać nie słyszałam i takim cudzie sie zapytam położnej jutro
Marika30708
Fan(ka)
IKASIA byc moze lepiej zostac przy pierwszej mieszance. A co na to wasz lekarz rodzinny. W sumie to on powinien o tym decydowac. Tylko pytanie czy masz zaufanego
diablica3010
mama na cały etat
he a mojemu mikołajowi pepek odpadł wczoraj....długo czekałam...ale byl suchy od pielegnacji i jak przestalam go pryskac i odkazac odpadl w 3 dni
reklama
malinka1984
Nam odpadł w sobotę, równo po 3 tygodniach...
Podziel się: