reklama
dona_76
Fanka BB :)
Vinga to nawet ma sie zaczerwienic bo oznacza wtedy ze sie przyjęło, nie wiem czy pamietasz ale nam w szkole sredniej tez robiono szczepienie przeciwko gruźlicy i mierzono linijka odczyn zapalny, jezeli byl odpowiednio duzy to bylo ok, jezeli nie bylo albo byl maly to dostwalo sie druga dawka szczepionki, mysle ze u was w szkole tez tak bylo
ja bylam z moim znowu u lekarza bo ciag dalszy kataru, dzisiaj w nocy to juz normalnie nosek taki zatkany ze trudno mu bylo oddychac, a jak ściagam to taki żółtawo zielonkawy gesty katar ściagne gdzies z głebi noska, bo tak normalnie to tego nie widac
ja bylam z moim znowu u lekarza bo ciag dalszy kataru, dzisiaj w nocy to juz normalnie nosek taki zatkany ze trudno mu bylo oddychac, a jak ściagam to taki żółtawo zielonkawy gesty katar ściagne gdzies z głebi noska, bo tak normalnie to tego nie widac
Marika30708
Fan(ka)
DONA polecam Nasivin ja dama testowalam, super obkurcza sluzowke i odtyka nosek
A czy szeroko pielu****ecie? U nas ortopeda radzil szeroko pieluchowac. USG bioderek dopiero w 6tyg . Ja drugi dzien dopiero zakladam. Strasznie to niewygodne
A czy szeroko pielu****ecie? U nas ortopeda radzil szeroko pieluchowac. USG bioderek dopiero w 6tyg . Ja drugi dzien dopiero zakladam. Strasznie to niewygodne
Ostatnia edycja:
malinka1984
My wczoraj byliśmy u ortopedy. Młody lekarz odradzał szerokie pieluchowanie jego zdaniem to przestarzała metoda...
Marika30708
Fan(ka)
No wlasnie to byl stary ortopeda A ci od USG a w miescie dwich to tez to zalecaja
Marika, nam wczoraj pediatra tez kazał pieluchować ale małą to chyba strasznie denerwuje że ma tak wysoko dupkę i strasznie mrukliwa wczoraj była, dziś nie lepiej bo jak sie ostatecznie obudziła o 7 to spała 3 razy po 15 minut i dopiero po 16 na dłużej przycięła komara, więc próbujemy od jutra A USG bioderek mamy 26 lutego, zobaczymy co powiedzą ale wydaje mi się że ten lekarz to chyba tak na zapas to zalecił...
malinka1984
Hope, wydaje nam się z mężem, że od kiedy młody wyżej śpi to mniej chrumka. Nim przyszła poduszka, podłożyłam mu książki pod materac.
Hmm, z tym pieluchowaniem to dziwna sprawa, jedni jak mój lekarz odradzają, inni zalecają profilaktycznie...
Hmm, z tym pieluchowaniem to dziwna sprawa, jedni jak mój lekarz odradzają, inni zalecają profilaktycznie...
reklama
Mirka78
:)
U nas na pierwszym USG bioderek, jeszcze w szpitalu w 3 dniu zycia wyszlo Ia i IIa i zalezono nam szerokie pieluchowanie, Kupilam pieluszke na bubibaby, super sprawa, bardzo ulatwia sprawe. Ale mowili w szpitalu, ze jesli nie ma wskazan, to lepiej dziecka nie meczyc
Kontrolne USG juz za nami, wyszlo super, oba bioderka dobrze, lekarz powiedzial, ze to dzieki pieluchowaniu. Kolejna kontrola w kwietniu, ale teraz pieluszke zakladam tylko w nocy, a i to nie zawsze. Jak go meczy brzuszek, to tej pieluszki nie zakladam.
Ja tez mam poduszke - klin na ulewanie - dalam ja pod materacyk, u nas fajnie sie sprawdza.
Kontrolne USG juz za nami, wyszlo super, oba bioderka dobrze, lekarz powiedzial, ze to dzieki pieluchowaniu. Kolejna kontrola w kwietniu, ale teraz pieluszke zakladam tylko w nocy, a i to nie zawsze. Jak go meczy brzuszek, to tej pieluszki nie zakladam.
Ja tez mam poduszke - klin na ulewanie - dalam ja pod materacyk, u nas fajnie sie sprawdza.
Ostatnia edycja:
Podziel się: