reklama
Mama2018mama
Fanka BB :)
3 razy juz w ciazy bylam i 3 razy przed okresem robilam raz biochemiczna ale poronilam ja 3 dni po spodziewanym okresie i beta wyszla w okres więc test by tez pokazał 2 kreski jeatem zdania ze jak ma byc dobrze to będzieKochana poczekaj do okresu!!! Zawsze róbcie tekst w dniu spodziewanej @. Trzymam kciuki [emoji1696] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji2956][emoji7]
Jest to moja czwarta "ciaza" i jeśli ma sie prawidłowo rozwijac to poprostu bedzie licze sie z tym ze moze byc biochemiczna ale wierze ze bedzie dobrze
Domi9534
Pamiętaj, że każda ciaza jest inna I może w tej akurat wcześniej na teście nie pokaże tylko później
3 razy juz w ciazy bylam i 3 razy przed okresem robilam raz biochemiczna ale poronilam ja 3 dni po spodziewanym okresie i beta wyszla w okres więc test by tez pokazał 2 kreski jeatem zdania ze jak ma byc dobrze to będzie
Jest to moja czwarta "ciaza" i jeśli ma sie prawidłowo rozwijac to poprostu bedzie licze sie z tym ze moze byc biochemiczna ale wierze ze bedzie dobrze
Mama2018mama
Tzn na dwoch testach bladziocha ale jest tyle ze test wieczorowa pora pewnie rano mocniejszy bylbyPamiętaj, że każda ciaza jest inna I może w tej akurat wcześniej na teście nie pokaże tylko później
Wez no pokaż!!!!,Tzn na dwoch testach bladziocha ale jest tyle ze test wieczorowa pora pewnie rano mocniejszy bylby
Mama2018mama
A wyrzucilam je bo ciagle bym ja nie spogladalaWez no pokaż!!!!,
Mam zdjęcie w sumie jednego ale to z wczoraj wieczor i trzeba sie dobrze przyjrzec zeby cos zobaczyc
Troche sie martwie ze bedzie biochemiczna alw tłumaczę sobie ze to nic przynajmniej wiadomo, ze rok po łyżeczkowaniu wrocilam do formy i moge zajsc w ciaze
Załączniki
Mama2018mama
Kurcze dzis mialam lekki wyciek z jednej i drugiej piersi, pamiętam, ze w 1 ciąży tez mialam tak napoczatku samym ale zeby tak szybko??? Jestem jeszcze przed okresem a już wycieka? Hmm strasznie to dziwne i niepokojące
Tez tak mi wyszloA wyrzucilam je bo ciagle bym ja nie spogladala
Mam zdjęcie w sumie jednego ale to z wczoraj wieczor i trzeba sie dobrze przyjrzec zeby cos zobaczyc
Troche sie martwie ze bedzie biochemiczna alw tłumaczę sobie ze to nic przynajmniej wiadomo, ze rok po łyżeczkowaniu wrocilam do formy i moge zajsc w ciaze
reklama
Mama2018mama
Nie no, odpuściłam jak narazie poczekam sobie trochę z 2 dni moze wtedy ogolnie jakos dzis mi to wszystko po głowie chodzi i sie denerwuje mam nadzieję ze bedzie wszystko dobrzeJedz do apteki i powtarzaj, na co czekasz ja zbisolabym jajo