reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy

Ej to staracie sie o 4? Ale czad🙆‍♀️😁 ja mam 2 letniego Synka i zastanawiam sie jak to bedzie, jesli bedzie 🤣 a Ty tesyowalas? Bo ja nieoge doszukać sie wiadomości jak sie w ogole sprawy Twoje maja :p
Niestety 2 poronione i jeden 2.5latek :) okres za 5 dni ale mam nadzieje ze cos akurat sie uda, to jakby 1 cykl staran ale za kazdym razem wychodzilo w 1:)

reklama
A co do tego jak to będzie to będzie napewno dobrze za 9m bedzie juz taki samodzielny, moj juz odpieluchowany sam spi i nudzi sie sam... Marze o rodzeństwie dla niego bo jest samotny, bylam w ciąży rok temu ale serce przestało bic w 11 tyg

A co do tego jak to będzie to będzie napewno dobrze za 9m bedzie juz taki samodzielny, moj juz odpieluchowany sam spi i nudzi sie sam... Marze o rodzeństwie dla niego bo jest samotny, bylam w ciąży rok temu ale serce przestało bic w 11 tyg
Ojej 😞 ale no ja wierze, ze w koncu brdziemy mialy rodzentwo dla tych swoich Szkrabków ❤️❤️ daj znac jak bedziesz cos wiedzieć :***

Trzymałyście kciuki 🤩❤️
Dziekuje ❤️
O matkooo😭🤣

Załączniki

• IMG_20200716_153058.jpg
    IMG_20200716_153058.jpg
    431,3 KB · Wyświetleń: 98
reklama
Dziewczyny zrobilam rano test negatywny! Ale nie dawalo mi to spokoju mowie nie mozlkwe 5 dni przed okresem test 25 wieczorowa pora i jest!!!!!!!! Bladziocha jak niewiem ledwo widoczna ale jest!!!!!!! Wierze ze sie rozkręci i bedzie dobrze!!!

Do góry