reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy

Kochana poczekaj do okresu!!! Zawsze róbcie tekst w dniu spodziewanej @. Trzymam kciuki [emoji1696] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji2956][emoji7]

reklama
Kochana poczekaj do okresu!!! Zawsze róbcie tekst w dniu spodziewanej @. Trzymam kciuki [emoji1696] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji2956][emoji7]
3 razy juz w ciazy bylam i 3 razy przed okresem robilam raz biochemiczna ale poronilam ja 3 dni po spodziewanym okresie i beta wyszla w okres więc test by tez pokazał 2 kreski jeatem zdania ze jak ma byc dobrze to będzie :)
Jest to moja czwarta "ciaza" i jeśli ma sie prawidłowo rozwijac to poprostu bedzie licze sie z tym ze moze byc biochemiczna ale wierze ze bedzie dobrze

Pamiętaj, że każda ciaza jest inna I może w tej akurat wcześniej na teście nie pokaże tylko później :)
3 razy juz w ciazy bylam i 3 razy przed okresem robilam raz biochemiczna ale poronilam ja 3 dni po spodziewanym okresie i beta wyszla w okres więc test by tez pokazał 2 kreski jeatem zdania ze jak ma byc dobrze to będzie :)
Jest to moja czwarta "ciaza" i jeśli ma sie prawidłowo rozwijac to poprostu bedzie licze sie z tym ze moze byc biochemiczna ale wierze ze bedzie dobrze

Wez no pokaż!!!!, 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
A wyrzucilam je bo ciagle bym ja nie spogladala 🤣🤣🤣
Mam zdjęcie w sumie jednego ale to z wczoraj wieczor i trzeba sie dobrze przyjrzec zeby cos zobaczyc 😁
Troche sie martwie ze bedzie biochemiczna alw tłumaczę sobie ze to nic przynajmniej wiadomo, ze rok po łyżeczkowaniu wrocilam do formy i moge zajsc w ciaze

Załączniki

• received_578918189448974.jpeg
    received_578918189448974.jpeg
    266,3 KB · Wyświetleń: 74
Kurcze dzis mialam lekki wyciek z jednej i drugiej piersi, pamiętam, ze w 1 ciąży tez mialam tak napoczatku samym ale zeby tak szybko??? Jestem jeszcze przed okresem a już wycieka? Hmm strasznie to dziwne i niepokojące

A wyrzucilam je bo ciagle bym ja nie spogladala 🤣🤣🤣
Mam zdjęcie w sumie jednego ale to z wczoraj wieczor i trzeba sie dobrze przyjrzec zeby cos zobaczyc 😁
Troche sie martwie ze bedzie biochemiczna alw tłumaczę sobie ze to nic przynajmniej wiadomo, ze rok po łyżeczkowaniu wrocilam do formy i moge zajsc w ciaze
Tez tak mi wyszlo :p 😁😁😁

reklama
Do góry