reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy

Kochana poczekaj do okresu!!! Zawsze róbcie tekst w dniu spodziewanej @. Trzymam kciuki [emoji1696] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji2956][emoji7]

reklama
Kochana poczekaj do okresu!!! Zawsze róbcie tekst w dniu spodziewanej @. Trzymam kciuki [emoji1696] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji120] [emoji2956][emoji7]
3 razy juz w ciazy bylam i 3 razy przed okresem robilam raz biochemiczna ale poronilam ja 3 dni po spodziewanym okresie i beta wyszla w okres więc test by tez pokazał 2 kreski jeatem zdania ze jak ma byc dobrze to będzie :)
Jest to moja czwarta "ciaza" i jeśli ma sie prawidłowo rozwijac to poprostu bedzie licze sie z tym ze moze byc biochemiczna ale wierze ze bedzie dobrze

Pamiętaj, że każda ciaza jest inna I może w tej akurat wcześniej na teście nie pokaże tylko później :)
3 razy juz w ciazy bylam i 3 razy przed okresem robilam raz biochemiczna ale poronilam ja 3 dni po spodziewanym okresie i beta wyszla w okres więc test by tez pokazał 2 kreski jeatem zdania ze jak ma byc dobrze to będzie :)
Jest to moja czwarta "ciaza" i jeśli ma sie prawidłowo rozwijac to poprostu bedzie licze sie z tym ze moze byc biochemiczna ale wierze ze bedzie dobrze

Wez no pokaż!!!!, 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰
A wyrzucilam je bo ciagle bym ja nie spogladala 🤣🤣🤣
Mam zdjęcie w sumie jednego ale to z wczoraj wieczor i trzeba sie dobrze przyjrzec zeby cos zobaczyc 😁
Troche sie martwie ze bedzie biochemiczna alw tłumaczę sobie ze to nic przynajmniej wiadomo, ze rok po łyżeczkowaniu wrocilam do formy i moge zajsc w ciaze

Załączniki

• received_578918189448974.jpeg
    received_578918189448974.jpeg
    266,3 KB · Wyświetleń: 81
Kurcze dzis mialam lekki wyciek z jednej i drugiej piersi, pamiętam, ze w 1 ciąży tez mialam tak napoczatku samym ale zeby tak szybko??? Jestem jeszcze przed okresem a już wycieka? Hmm strasznie to dziwne i niepokojące

A wyrzucilam je bo ciagle bym ja nie spogladala 🤣🤣🤣
Mam zdjęcie w sumie jednego ale to z wczoraj wieczor i trzeba sie dobrze przyjrzec zeby cos zobaczyc 😁
Troche sie martwie ze bedzie biochemiczna alw tłumaczę sobie ze to nic przynajmniej wiadomo, ze rok po łyżeczkowaniu wrocilam do formy i moge zajsc w ciaze
Tez tak mi wyszlo :p 😁😁😁

reklama
Do góry