reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy

reklama
No tyle testów się pomylić nie może, chyba że się ma mega pecha w co wątpię, może przecinek w złym miejscu
Ale te kreski są mega widoczne. Nie może być wątpliwości. To napewno pomyłka i jestem pewna że koleżanka jak powtórzy betę z krwi to będzie mile zaskoczona.

Myślę że fałszywie dodatnie testy nie zabarwiły by tak mega kresek testowych jak ma koleżanka. Ja jestem do teraz w szoku. Bardziej się stresuje jej beta niż ona sama [emoji85]

Kochana ale ja testy miałam negatywne, po za tym mój lekarz mówił że na ciaze to nie wygląda, jak zawsze krosty na @ mi wychodzą i dzisiaj wyszły, piersi bolą, wiec ja obstawiam jednak na @, ale cuda się zdarzają!!! [emoji7] Beta zrobiona, więc też się wszystko okaże

Kochana ale ja testy miałam negatywne, po za tym mój lekarz mówił że na ciaze to nie wygląda, jak zawsze krosty na @ mi wychodzą i dzisiaj wyszły, piersi bolą, wiec ja obstawiam jednak na @, ale cuda się zdarzają!!! [emoji7] Beta zrobiona, więc też się wszystko okaże
Masz wyniki Domi?

reklama
Do góry