reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Testy...

reklama
Ja w pierwszej ciąży również plamilam
Lekarz dał mi duphaston bo nie wzrastał mi progesteron
Niestety nie mieszkam w PL,zeby udac sie osobiscie do ginekologa 😪jednak mam Pania doktor,ktora wypisala mi recepte na luteine 100 i biore od kilku dnia- ale plamienie sie utrzymuje 😪😔
Robilam badania na progesteron i wyszlo mi,ze nastepuje- nie wiem co to znaczy,ale lekarz mowil,ze jest dobrze.

Będę trzymac kciuki mam nadzieję że będzie wszystko dobrze :* dobrze ze to nie krew A tylko plamienie
Gdyby byla sama krew, to bylabym pewna,ze juz nic z tego- 4 razy to przerobilam 😪
Mam nadzieje,ze poprostu sie oczyszczam po @ stad te plamienia- bo chyba psychicznie nie dalabym rady wiecej przez to przechodzic 😑

Madzia spokojnie ja tez plamilam na początku w pierwszej ciąży i było ok, jutro beta powinna wstępnie wyjaśnić sytuację A kiedy masz ginekologa ???
Gdyby byla sama krew, to bylabym pewna,ze juz nic z tego- 4 razy to przerobilam [emoji25]
Mam nadzieje,ze poprostu sie oczyszczam po @ stad te plamienia- bo chyba psychicznie nie dalabym rady wiecej przez to przechodzic [emoji58]

Madzia spokojnie ja tez plamilam na początku w pierwszej ciąży i było ok, jutro beta powinna wstępnie wyjaśnić sytuację A kiedy masz ginekologa ???
Gdyby nie plamienie to napisalabym juz na 28 lipca, a le w obecniej sytuacji napisze,ze niestety dopiero 28 lipca jesli bedzie dobrze. Normalnie mialabym dopiero w 12 tygodniu ,ale uprosilam o wczesniejszy termin.

reklama
Gdyby nie plamienie to napisalabym juz na 28 lipca, a le w obecniej sytuacji napisze,ze niestety dopiero 28 lipca jesli bedzie dobrze. Normalnie mialabym dopiero w 12 tygodniu ,ale uprosilam o wczesniejszy termin.
Trzymam kciuki. Oszedzaj się. Ja też miałam plamienie, ale u mnie się okazał krwiak obok dziecka. Na szczęście skończyło się dobrze.
♥️♥️♥️♥️

Do góry