Madzia04071990
Fanka BB :)
Juz jutroNie no czekamy teraz do wtorku ♥
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz jutroNie no czekamy teraz do wtorku ♥
Nie wazne jak sie wyglada,wazne,zeby dziedzia byla zdrowa dla takiego maluszka kobieta jest w stanie wszystko zniescPanuje przesąd że dziewczynka zabiera mamie urodę. Nie zgodzę się z tym [emoji30] na 80% jest chlopiec a tak spryszczylam ze chyba ostatni raz wyglądałam w okresie dojrzewania.[emoji23] Mam cerę trądzikową ale to co się dzieje to dramat. wiem że hormony i wgl ale patrzeć się na siebie niemoge co dodatkowo powoduje że trochę się zapuściłam [emoji24] a moje specyfiki na te wytwory skórne musiały iść w odstawkę [emoji30][emoji26]
No czekam, czekam i trzymam kciuki a jak się czujesz? Plamisz nadal?Juz jutro
Ciekawa jestem wróżbyNie wazne jak sie wyglada,wazne,zeby dziedzia byla zdrowa dla takiego maluszka kobieta jest w stanie wszystko zniesc
U mnie przesad z dziewczynkami sie sprawdzil,zabraly mi urode i wygladalam inaczej niz teraz teraz maz mowi,ze kwitne jakby mi z 5 lat odjelo
Kiedys mi wrozka wywrozyla,ze moje 3 dziecko to bedzie synus...teraz sobie mysle,ze nie wazne czy chlopiec czy dziewczynka aby bylo zdrowe i dotrwalo do konca w moim brzuszku
Juz jutro
Jak tam wyniki
Tak mi przykroDziewczyny przepraszam,ze dopiero teraz,ale nie dalam rady napisac wczesniej
Niestety nie udalo sie nam tym razem
Jestem zalamana Otrzymalam Tabletki na oczyszczenie sie, jesli to nie nastapi do 14 dni czeka mnie kolejne lyzeczkowanie
niesprawiedliwe to jest pijaczki i cpunki rodza bez problemow, a jak ktos naprawde chce to nie udaje sieTak mi przykro