reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy...

Dziewczyny dostalam plamienia😭😭😭 bardzo skape, gdyby nie wc to nawet bym nie wiedziala, czy to moze oznaczac cos zlego??? 😭😱 niestety wizyta u lekarza jest niemozliwa- gdy zadzwonilam na sor powiedzieli, ze to natura decyduje czy ciaza sie utrzyma i zebym powtorzyla badania w poniedzialek,jesli bedzie beta wieksza to znaczy,ze to nic powaznego- jesli spadnie to mam sie po 14 dniach zglosic po tabletki na oczyszczenie 😔😪 czy mozliwe jest,ze to przez luteine? 😔
Cala moja nadzieja legla w gruzach- tak bardzo sie boje,ze znow strace moja fasolke 😭😭😫

reklama
Madzia ja miałam plamienie w 1 ciąży i nic złego to nie oznaczało A jak wygląda to plamienie ? Jasnobrazowe ciemnobrazowe czy może krew?
Dziewczyny dostalam plamienia[emoji24][emoji24][emoji24] bardzo skape, gdyby nie wc to nawet bym nie wiedziala, czy to moze oznaczac cos zlego??? [emoji24][emoji33] niestety wizyta u lekarza jest niemozliwa- gdy zadzwonilam na sor powiedzieli, ze to natura decyduje czy ciaza sie utrzyma i zebym powtorzyla badania w poniedzialek,jesli bedzie beta wieksza to znaczy,ze to nic powaznego- jesli spadnie to mam sie po 14 dniach zglosic po tabletki na oczyszczenie [emoji17][emoji25] czy mozliwe jest,ze to przez luteine? [emoji17]
Cala moja nadzieja legla w gruzach- tak bardzo sie boje,ze znow strace moja fasolke [emoji24][emoji24][emoji31]

Kochane prosze o pomoc,czy widzicie blada kreske? Czy mnie i mezowi juz sie w oczach mieni 🙈🙈🙈 od dluzszego czasu wyczekuje tych 2 kresek, dotychczas nie bylo nic, a dzis zauwazylam bladziutka kreske,w sumie nie ja tylko maz, jednak nie byla widoczna odrazu- dopiero po kilkunastu minutach,chcialam go wyrzucic, a maz mowi "2 kreske widac"... czy ta kreseczka mogla sie pojawic mimo braku ciazy? Kurcze na wizyte musze czekac,bety nie mam jak zrobic i tylko w testach nadzieja :( dotychczas nawet jasne nie wychodzily. Miesiaczke powinnam dostac 12stego czerwca, ze wzgledu na to,ze sa nieregularne to max powinnam dostac do 17 czerwca- tyle dni najczesciej spoznia sie okres,czasem 2,czasem 3 jednak nigdy nie wiecej niz 5 dni :(
Dodam,ze 8,9 i 10 czerwiec mialam bardzo skape plamienie, widoczne tylko przy podcieraniu, czasem pobolowa mnie brzuch i krzyz jak na @ , ale nadal jej nie ma...dzis zauwazylam zylki na piersiach,sutki troszke zasiniale i czasem mam wrazenie jakby mnie sutki piekly 🙈 prosze pomozcie- bo chyba zaczynam wariowac 😔😔😔

Widać i wyglada to na wczesną ciąże jak najbardziej, ja przy podobnej kresce na tym samym teście miałam betę ok 13ng.

Madzia ja miałam plamienie w 1 ciąży i nic złego to nie oznaczało A jak wygląda to plamienie ? Jasnobrazowe ciemnobrazowe czy może krew?
[/QUOTE
Jasnorozowe z dodatkiem krwi, ale krew nie pojawia sie caly czas 😔
Boje sie strasznie 😔 przy pierwszych stratach mialam mocne krwawienia i wiedzialam,ze cos jest nie tak a teraz nie mam boli, tylko plamienie sie pojawilo w nocy 😔 ale gdyby nie toaleta to nawet bym nie wiedziala 😪 jestem strasznie skolowana 😪

Jasnorozowe i brazowe z dodatkiem krwi, ale krew nie pojawia sie caly czas 😔
Boje sie strasznie 😔 przy pierwszych stratach mialam mocne krwawienia i wiedzialam,ze cos jest nie tak a teraz nie mam boli, tylko plamienie sie pojawilo w nocy 😔 ale gdyby nie toaleta to nawet bym nie wiedziala 😪 jestem strasznie skolowana 😪

Ostatnia edycja:
Czasem na początku zdążą się plamienie i nic nie oznacza zlego. A może masz niski progresteron. Nie bierzesz luteiny albo duphastonu?

Madzia i jak sytuacja ? Jak się czujesz ?
Jasnorozowe i brazowe z dodatkiem krwi, ale krew nie pojawia sie caly czas [emoji17]
Boje sie strasznie [emoji17] przy pierwszych stratach mialam mocne krwawienia i wiedzialam,ze cos jest nie tak a teraz nie mam boli, tylko plamienie sie pojawilo w nocy [emoji17] ale gdyby nie toaleta to nawet bym nie wiedziala [emoji25] jestem strasznie skolowana [emoji25]

reklama
Do góry