reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Testy...

Trzymam kciuki. Oszedzaj się. Ja też miałam plamienie, ale u mnie się okazał krwiak obok dziecka. Na szczęście skończyło się dobrze.
♥♥♥♥
Dziekuje 🤗 oszczedzam sie jak tylko moge,ale przy dwojce malych dzieci nie jest to wcale latwe 🙈 dobrze,ze maz mi duzo pomaga 🥰
Boje sie, bo juz stracilam 4 fasolki 🙈 ale wczesniej mialam typowe krwawienie, dzis utrzymuje sie skape brazowe plamienie. Jutro beta, zobaczymy co pokarze 🥰

reklama
Dziekuje 🤗 oszczedzam sie jak tylko moge,ale przy dwojce malych dzieci nie jest to wcale latwe 🙈 dobrze,ze maz mi duzo pomaga 🥰
Boje sie, bo juz stracilam 4 fasolki 🙈 ale wczesniej mialam typowe krwawienie, dzis utrzymuje sie skape brazowe plamienie. Jutro beta, zobaczymy co pokarze 🥰
Oby tylko slabu protestem, wówczas często się plami na brązowo.

No nic nadal mamy nadzieję, że wsytsko gra. Czyli wyniki będziesz miła we wtorek?

Oby tylko slaby progesteron. Często się wówczas plami.

Nic nadal mamy nadzieję. Wyniki będziesz miła we wtorek?

Oby tylko slaby progesteron. Często się wówczas plami.

Nic nadal mamy nadzieję. Wyniki będziesz miła we wtorek?
Zrobilam wszystkie badania i progesteron mam,ze nastepuje. Wedlug lekarza wszystko w porzadku. Dzwonilam do lekarki kazala powtorzyc bete i powiedziala,ze przy moich nieregularnych @ moze tez sie tak zdarzyc, ze sie oczyszczam.
Wyniki dopiero we wtorek 😪

Zrobilam wszystkie badania i progesteron mam,ze nastepuje. Wedlug lekarza wszystko w porzadku. Dzwonilam do lekarki kazala powtorzyc bete i powiedziala,ze przy moich nieregularnych @ moze tez sie tak zdarzyc, ze sie oczyszczam.
Wyniki dopiero we wtorek 😪
No to do wtorku musisz być dobrej myśli.
Niestety stres już nie pomoże.
A nam pozostaje trzymac kciuki za fosolke.

Wewnętrznie czuję, że będzie dobrze. Musi być.
Chyba zostanę wirtualna ciocią 👍👍 wchodzę i sprawdzam u co u Was kiedy mogę 🙈
No ile można oglądać te blade kreski, a tu jeszcze taki numery z plamieniem, chyba będzie faktycznie chłopak łobuz 🤣🤣🤣

No to do wtorku musisz być dobrej myśli.
Niestety stres już nie pomoże.
A nam pozostaje trzymac kciuki za fosolke.

Wewnętrznie czuję, że będzie dobrze. Musi być.
Chyba zostanę wirtualna ciocią 👍👍 wchodzę i sprawdzam u co u Was kiedy mogę 🙈
No ile można oglądać te blade kreski, a tu jeszcze taki numery z plamieniem, chyba będzie faktycznie chłopak łobuz 🤣🤣🤣
Narazie staram sie nie zalamywac, bo to nie jest dobre dla fasolki 🤗
Mam taka nadzieje, bo objawy jeszcze mam.
Dlatego dolaczylam do tego forum, jest tu mega wsparcie 🥰❤❤❤
Wszyscy mowia,ze bedzie chlopak, bo inaczej wygladam niz z dziewczynkami 🤣❤❤❤

reklama
Panuje przesąd że dziewczynka zabiera mamie urodę. Nie zgodzę się z tym [emoji30] na 80% jest chlopiec a tak spryszczylam ze chyba ostatni raz wyglądałam w okresie dojrzewania.[emoji23] Mam cerę trądzikową ale to co się dzieje to dramat. wiem że hormony i wgl ale patrzeć się na siebie niemoge co dodatkowo powoduje że trochę się zapuściłam [emoji24] a moje specyfiki na te wytwory skórne musiały iść w odstawkę [emoji30][emoji26]
Narazie staram sie nie zalamywac, bo to nie jest dobre dla fasolki [emoji847]
Mam taka nadzieje, bo objawy jeszcze mam.
Dlatego dolaczylam do tego forum, jest tu mega wsparcie [emoji3059][emoji173][emoji173][emoji173]
Wszyscy mowia,ze bedzie chlopak, bo inaczej wygladam niz z dziewczynkami [emoji1787][emoji173][emoji173][emoji173]

Do góry